Az HBO műsorai apránként átvonulnak a Netflixre

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. június 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Az HBO szénája egyébként sem áll túl jól: a közelmúltban számtalan elbocsájtásról hallani és még a sorozatokat is átengedi a riválisának.

A Deadline értesülései szerint érdekes történések vannak most a streamingszolgáltatóknál, ugyanis adják-veszik egymás tartalmait. A Warner Bros. Discovery az HBO eredeti sorozatait licencelheti a Netflix számára. Ez egy olyan pénzügyi lépés, amivel az HBO régi gárdája nem értett egyet, de szükséges a bevétel megerősítése érdekében.

Már több, mint egy éve brutális törlések és elbocsátások zajlanak az HBO-nál: úgy tűnik, hogy a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav igyekszik minél több pénzt megspórolni a szolgáltatón. 

A megállapodás tárgyát képező sorozat a pletykák szerint Issa Rae: Insecure című sorozata, amely öt évadon keresztül élt az HBO-n, de ezt az egyet követné még számos másik műsor is. Természetesen a jog nem lenne kizárólagos, a sorozatok ugyan úgy futnának az eredeti streamingszolgáltató felületén is. 

2.
2.
Hakapeszimaki001
Hbo ott is szöget vert a koporsójába hogy belefojt a Google vs kinai telefon vitába. Minden Amerikai stream, disney+, amazon prime, netflix, skyshowtime, apple tv+ működik a honor, hauwei telefonokon, csak a hbo nem. Addig vacakolnak ezzel hogy Kína jobbat fog megalkotni mint a Google, szóval ne legyen meglepetés ha azon majd a hbo le lesz tiltva. Ébresztő Hbo!!
1.
1.
nemrobotvagyok
A Farkas gyermekeit is nehezen vette be a gyomrom, de hogy a WestWolrdot törölték, azt még mindig nem hiszem el.
Csak tavaly kezdtem bele mikor a 4.évad utolsó 2 része maradt hátra.
Nagyon jó volt, nekem az utolsó évadok egyre jobbak voltak és érdekes lett.
Ha maradt volna a vadnyugat ki sem bírtam volna.
Erre törlik a vége előtt ?Kinek a lécét rezegtette meg az az utolsó évad?(Jó indulattal és némi témaköri ismerettel tekinthetjük egy valamilyen lezárásnak.)
Farkas gyermekei szintén. (?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...