A Microsoft ügyvédje szerint 2026-ban érkezik a The Elder Scrolls 16

  • Írta: szlav
  • 2023. június 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem, nem mi írtuk el a címet, csupán az illető lehetett nagyon fáradt a bírósági ülésen. A Microsoft ügyvédje minden bizonnyal a The Elder Scrolls VI-ra gondolt, ám a dátum így sem tűnik valósnak.

Tegnap végre lezárult a Microsoft és az FTC bírósági meghallgatása (az eredményt jövő héten várhatjuk), az pedig az ügy végére világossá vált, hogy végső soron mindenki emberből van, még a Microsoft nagy presztízsű ügyvédjei is. A The Verge számolt be a minap történt vicces interakcióról: a Microsoft ügyvédje az FTC képviselőjét próbálta korrigálni némi félreértés után, a korrekció azonban akkora gondolatspagetti lett, hogy azt még mi is csak fejtegetjük.

"Jelenleg két The Elder Scrolls-játék van a piacon. Az egyik a The Elder Scrolls Online - egy multiplayer játék, amely ma is létezik PlayStationön. Az [FTC ügyvédje] az The Elder Scrolls 16-ról beszél. Ez egy singleplayer játék, ami várhatóan 2026-ban jelenik meg." - nyilatkozta érezhetően zavartan a Microsoft ügyvédje.

Az nyilván mondanunk sem kell, hogy a The Elder Scrolls 16 2026-os érkezése cirka 100 évvel gyorsítaná fel a Bethesda megszokott gyártási ütemét. Egyértelmű, hogy az illető a The Elder Scrolls VI-ra gondolt a félrebeszélése során (és talán belekevert egy kis Final Fantasy XVI-ot is a dologba), azonban a 2026-ra projektált megjelenés így sem lehet helyénvaló. Phil Spencer a napokban nyilatkozta, hogy a The Elder Scrolls VI megjelenése még igen messze van, legalább öt évet kell még várnunk rá, így egyelőre abban sem biztosak, hogy milyen platformokra fog megjelenni a fantasy szerepjáték.

5.
5.
Sophisticated Karen
#4: Miért, ezt most melyik magyar cseszte el? Sztereotípiákat se a magyarok találták ki, nézz meg bármilyen amerikai showt akár demokrata akár republikánus hátszéllel... A középiskolai oktatás ott, köztudottan gyenge, statisztikailag, ez se sztereotípia.

Az a vicc ha egy amerikainak szólsz be így többnyire röhögnek. Ettől még jobban és többet dolgoznak megint statisztikailag mint a magyarok.
4.
4.
Spazz Maticus
#3: Hát igen, meg a magyarok, és azok a fránya ostoba szereotípiáik, meg az indokolatlan nagyképűségük, lenézésük...

Egyformán igaz ez is, meg amit te írtál. ;)
3.
3.
Sophisticated Karen
Hát igen, amerikaiak meg azok a fránya római számok.
2.
2.
delphijos
És az a baj hogy a 6-15 exkluzív lesz ? :D :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...