Idén ősszel PlayStation 5-re költözik a Scorn

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Ebb Software testhorrorokat megszégyenítő belső nézetes játéka októberben PlayStation 5-ön is tiszteletét teszi - terveznek egy minden földi jóval teletömött exkluzív kiadást is belőle.

A xenomorfok dizájnjáért felelős H.R. Giger munkássága által ihletett horrorjáték tavaly októberben jelent meg PC-re és Xbox konzolokra, ám cirka egy évvel később a Sony konzolját sem hagyja ki a morbid alkotás.

A Scornban biomechanikai labirintusvilágban egy korábban létező civilizáció romjaira bukkanunk, miközben különféle rusnyaságok elől menekülünk, vagy éppen harcolunk velük. A különböző fejtörők megoldása közben, és ahogy szép lassan felfedezzük ezt a rémálomszerű világot, lassan kibontakozik, hogy kik vagyunk valójában, és hogyan kerültünk erre a kegyetlen helyre.

Bizonyos kereskedőknél megvásárolható lesz a játék exkluzív fizikai kiadásban is PS5-re és Xbox Series X/S-re, amihez fémdoboz, a digitális betétzenék és egy digitális művészeti album is dukál.

6.
6.
Sakee
#2: Azaz, nyomtam pár órát ,de hát szóval na. Ennyire semmit se segítsen semmihez,hát vicc.
5.
5.
Őrnagy
#3: Ironizáltam, bocs.
4.
4.
Jarl Balgruuf
#3: SXen se lesz sok köszönet benne 30fps mellett, na meg abbol kiindulva mekkora hulladék volt a Fallout 4 és 76 is amiket legutóbb alkottak.
3.
3.
zozo76hun
#1: Peldaul Starfield??? Inkabb megvette csakhogy ne fusson PS-en, annyira nagylelku...
2.
2.
delphijos
Nekem egy bajom volt a játékkal, hogy a történet már túlságosan ködös. Oké, nem kell mindent az ember szájába rágni, de itt gyakorlatilag semmi semmi sem derül ki. Az hogy MINDENT a képzeletre hagy, szerintem meg már a másik véglet
1.
1.
Őrnagy
Köszönjétek meg a Micronak. Ez is bizonyítja, hogy a CoD is futhatna PS-en is. A Microsoft nagylelkű. Phil Spencer pedig sosem hazudik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...