Overwatch-minisorozat érkezik a héten

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 3.
  • Cooltúra
Link másolása
A Blizzard ezzel próbálja helyrehozni, hogy törölték a PvE-módot, az ingyenesen megtekinthető sorozat első része csütörtökön fog debütálni a YouTube-on.

Még májusban derült ki, hogy a Blizzard elvetette az Overwatch 2 PvE-módját, ami a rajongók körében rendkívüli felháborodáshoz vezetett. Az Overwatch 2 megjelenését azzal magyarázták, hogy az első részhez képest itt majd jön egy PvE-mód is, csak a PvP-t adják ki előbb. A halasztások végül oda vezettek, hogy a törölték a tervek közül azt a játékelemet, ami úgymond igazolta a játék létezését, helyette pedig kisebb fizetős csomagokban adagolva, az augusztusból kerülnek a játékba az elvetett játékmód erősen felvizezett, darabokra szedett missziói..

Hogy pontosan mikor kezdtek el dolgozni a Genesis címet viselő animáció sorozaton, nem egyértelmű, de egyfajta békejobbnak is felfogható a rajongók felé, a cég ezzel igyekszik kárpótolni azokat, akiket érdekelt volna egy komolyabb játékbeli Overwatch-történet.

Az első rész csütörtökön, magyar idő szerint 18:00-kor lesz megtekinthető a YouTube-on. Természetesen a játékról sem feledkeztek meg, a hamarosan érkező Overwatch 2: Invasion frissítéshez is elérhető lesz három sztori küldetés, összesen 15 dollárért.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...