Jack Skellington, Alan Wake és Michael Myers is beköszön a Fortnite-ba

  • Írta: osan
  • 2023. október 11.
  • Képek
Link másolása
Itt van az ősz, itt van újra... és magával hozta a halloweent is. Minden multis játék valamilyen úton-módon megünnepli a borzongás éjszakáját, természetesen az Epic fejőstehene, a Fortnite sem maradt ki a buliból.

Lassan már hosszabb annak a listája, hogy milyen popkulturális karakterek kerültek be a Fortnite-ba, mint annak, hogy hány játék csücsül kipróbálatlanul a digitális könyvtárunkban. Ezúttal Alan Wake, Michael Myers és a közkedvelt Jack Skellington ugrott be, hogy felpezsdítsék a hangulatot.

Alan Wake neve ismerősen csenghet, hiszen nemsokára érkezik az ő nevével fémjelzett játék második része. Michael Myers a Halloween-filmsorozat halálosan elbűvölő központi szereplője, így horror-fanoknak biztos, de valószínűleg mindenkinek ismerős. Jack Skellington, az öreg csontváz pedig Tim Burton zseniális kobakjából pattant ki és tette emlékezetessé a Karácsonyi lidércnyomást.

 
Nem tudni, hogy mikor kerülnek be a rosszcsontok a játékba, de az biztos, hogy ebben a hónapban. Addig is, ha lemaradtatok volna arról, hogyan vezetik be a játék világába a korhatár-besorolást, akkor mindenképp olvassatok utána, egészen érdekes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...