PS3-ra is készül az Alan Wake?

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 6.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a Microsoft gyakorlatilag kisajátította magának a PC-re és X360-ra bejelentett Alan Wake-et, elképzelhető, hogy mégis lesz PS3-as változat a játékból.
Habár a Microsoft gyakorlatilag kisajátította magának a PC-re és X360-ra bejelentett Alan Wake-et, elképzelhető, hogy mégis lesz PS3-as változat a játékból.



Az eredeti tervek szerint a Max Payne 2 fejlesztőinek új akciójátéka Windows Vista- és Xbox 360-exkluzív, az Amazon előrendelési listáján azonban már megtalálható a játék PS3-as változata is, mely az áruház szerint 2008. március 21-én kerül majd boltokba. Hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett a hírekkel kapcsolatban.
11.
11.
Dentis 360
Ha a Remedy csinálja csak jó lehet.
10.
10.
tjames
Lara úgy jött ide kedves mano, hogy az is sétálgatós "kaland" mint emez. Így sikerült asszociálnom.
9.
9.
Trishtan
Az Alan Wake leginkább a Silent Hill-re, vagy a jó öreg Alone sorozatra fog hasolítani, csak kevesebb akcióval, és több parával :-)
8.
8.
user1
Egy picit helyreigazítanám saját magam...:) Azt írtam hogy "régi hong kong -i filmek" pedig az akciófilmek őshazájában a mai napig megmaratt ez a stílus. A tavalyi felhozatalban is van jónéhány pisztolyos puffoktatós mozi. Bár a japán filmeket még mindíg jobban szeretem, az akciókhoz valóban kínában értenek jobban. Amerikának talán nincs is saját stílusa. Talán csak a cowboy filmek. Minden mást keletről "importáltak", és a sok pénz ellenére sem tudtak túlnőni rajtuk. Még az ötletekből is kifogytak. Ezért van annyi képregénymozi.



Ha pedig érdekel valakit a max payne és a john woo munkássága közti párhuzam, annak ajánlom pl a 89 -es "the killer" -t, vagy esetleg a korábbi "better tomorrow" -t. De a többi is érdekes lehet annak aki szereti a golyózáport... Ezek viszont talán a legnagyobb klasszikusok tőle. Meglátjátok egy ilyen film után egyből előkerül a szekrényből a max payne.....:)
7.
7.
tjames
user1 szerintem tök életesen igazad van. Alan Wake inkább Lara Croft mint Max Payne. Persze ez a hasonlat sem jó... de egyáltalán nem Max-es az tuti
6.
6.
user1
A max payne -nek semmi köze ehhez a játékhoz. Más stílus, eltérő játékmenet. A max payne egy John Woo filmekre (a régi hongkong -iakra gondolok) emlékeztető akciójáték. Egyébként utalnak is a rendező nevére. Az egyik zárt ajtó előtt max -et nem akarják beengedni, de valaki segít neki. A jelszó "john woo"...:) Mindezt a hangulatot a második részben megfejelték a jobb fizikával, és a még borongósabb muzsikával, a méginkább kitaszított, megcsömörlött max figurájával. Itt a főhősnek volt személyisége. Nem egy arctalan katonával küzdöttünk, ami sokat dobott az összhatáson. Nagyon jól eltalált játék volt az, és a befejezése is olyan volt amilyennek lennie kellett. Az ilyen történetekhez nem is illene a boldog befejezés. Azt szeretem ha a győzelem némi vereséggel is jár. Így volt jó. Ennek a játéknak az esetleges utódja talán ez lehet majd:



http://strangleholdgame.com/


Ott woo konkrétan részt is vesz a munkálatokban....



Az Alan Wake teljesen más jellegű játék. Egy horror, kaland, és némi akció vegyül, ami így jól hangzik, ám könnyen bele lehet bukni. Azért kíváncsi vagyok.
5.
5.
Sörivó
Remélem 360-ra megjön idén ! Benne van a legjobban várt 3 játékban nállam !
4.
4.
FNorberto
Ez idén még megjelenik?
3.
3.
side1111
Remélem ez is lesz olyan jó mint a Max Payne, mert ha igen akkor tuti siker.
2.
2.
felegyi
1.
1.
hopcsiri
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...