UT3 - egér és billentyűzet támogatás konzolon

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Aki esetleg attól tartott volna, hogy PS3-on alulmarad a PC-s játékosokkal szemben az új UT-ben, egyet se féljen! Az Epic már dolgozik a megoldáson.
Aki esetleg attól tartott volna, hogy PS3-on alulmarad a PC-s játékosokkal szemben az új UT-ben, egyet se féljen! Az Epic már dolgozik a megoldáson.

 

A legtöbb játékban úgy tesznek pontot a konzolos és számítógépes játékosok közötti egyensúly ügyének végére, hogy a gamepaddel játszóknak a rosszabb találatot is jobbnak tekintik, vagy éppen lassítják a játékmenetet (a PC-tulajok nagy bánatára), hiszen akármennyire is megszokható az FPS irányítása egy joypaddel, az egér és billentyűzet-párost csak ritkán múlja felül ebben az esetben.

Ugrás a galériához

Az Epic Games tegnap megerősítette, hogy az egyensúly részükről a PS3-as változat egér és billenytűzet-támogatásával lesz megoldva, ami valljuk be: a lehető legjobb döntés volt. Hovatovább, játék közben a PC-minőségű irányítás mellett alkalmazhatjuk majd a kontrollert is: utóbbinak például a járművek irányításánál lesz nagy szerepe, melynél viszont a billentyűzet bukik el sokszor. Oké, balansz kipipálva, jöhet a játék!
18.
18.
t.roli
ez igaz vikthor-nagyon odafigyelnek a ps3 mas részre.és tuti támaogatj az usb billentyűzetet
17.
17.
vikthor
Ez annyira gáz, hogyha jön egy játék konzolokra meg PC-re is, teljesen mindegy, hogy mi a hír, máris jön az az agyonunott rész, hogy melyiken fog a legjobban kinézni...

Tök jó, hogy támogtani fogja a billenytűzet + egér párost, szerintem bármillyen usb-s ráköthető.

Jah és ha szóba került a graf, csak annyit, hogy az Epic már többször hangoztatta, hogy grafika terén a PS3-as lesz az etalon...
16.
16.
user1
lac15:

Nem, én akkor jelen időben beszéltem...:)

Mindenesetre ha lesz igény erre a dologra, akkor lehet hogy más is támogatni fogja, de erősen kétlem hogy túl sok konzolos akar billentyűvel játszani....



Egy dolog azomban biztos. Konzolos vagy pc -s, ezzel a játékkal mindenki szeretne már játszani....... vicces hogy eredetileg ut2006 lett volna a neve, (ergo 2005 végén meg kellett volna jelennie) közben meg lassan már a 2008 -as évbe is belecsúszunk...
15.
15.
lac15
user1



te viszont azt mondtad hogy 1 játék se fogja támogatni

itt az első példa rá h nem volt igazad

és nem hiszem h ez az utolsó
14.
14.
t.roli
Xbox360 nal nem lesz multyplatfdorm, a ps3 meg támogatja a vezetéknélküli egeret és billentyűzetet, és Usb-n keresztűl a vezetékest is. De én akkor sem lennék hülye, h a kényelmes joypadomat felváltanám egérre. ez hülyeség sztem konzolon, mindenestre sok pc-s fog sírni, h egy konzolos verte meg (magyarországon főleg)
13.
13.
huszti
azért kötve hiszem, hogy ilyen grafikája lesz, mert sztem nem hogy a ps3, még az ultra-high gép is megszakadna alatta.
12.
12.
Domasi
hiába is gyönyörű.

gyönyörű.
11.
11.
user1
lac15:

Ez csupán egyetlen gyártó, egyetlen játéka, és az is valószínűleg csupán a multiplayer mérkőzéseken a kiegyenlített harc kedvéért lett ilyen, vélhetően úgyis csak a nagyon elszánt játékosok fognak íróasztalról konzolozni.



Te viszont korábban nagy felhanggal írtad hogy "de konzolhoz is van egér meg billentyűzet" hiába mondtam hogy azt senki nem támogatja. Ez a program az első, és az is lehet hogy az utolsó, ha befuccsol a pc vs konzol partik ötlete. Még nem tudni mi lesz a vége....
10.
10.
lac15
nah ki is állitota anyira h nem lesz bill+ egép páros ps3hoz?:D

én megmondtam h ez lesz de nem hitétek
9.
9.
nfsman
jöjjön jöjjön jöjjön!!!!! aratni akarok :D mah meg kipróbálni azt a légdeszkát meg persze aratni!!! és kipróbálni minden járgányt utána meg aratni tovább!!!!!!!!
8.
8.
fojesz
Jajj, nagyon... az a szar Gears of War is egy évig X360-exkluzív... :D
7.
7.
FNorberto
Leszarom mivel kell irányitani,csak jöjjön már ki mind 3 platformra.Az Epic mostanában télleg rendesen kicseszik a 360-asokkal:(
6.
6.
tjames
így van ezek "javított" képek. A cikk meg majd frankó vitákat szül, mindem Pc elkötelezett jön majd most hogy : igenigen jobb is az egér+bill ebből is látszik. broáááf
5.
5.
user1
A fenti képek amúgy szerintem renderelt fotók. A mozgó videókon nem ilyen a játék.
4.
4.
user1
Most nagyot nőtt a szememben az epic. Ugyanakkor sok kérdést is felvet a hír. Például hogy a kontrollereseket (akik nyilvánvalóan többségben vannak) hátrányosan érinti -e ez a fajta megközelítés. Mert ha a pc -seknek készülő változattal egyenértékű játékmenetet biztosítanak és ezzel elsőként támogatják konzolon az egér és a billentyűzet használatát, akkor szinte kötelezővé teszik annak beszerzését. Tehát lehet hogy épp azokkal szúrnak ki, akiknek eszük ágában sincs billentyűzetet vásárolni a ps3 -hoz, és íróasztalt sem akarnak a tv elé tenni..:)

Mindenesetre ez nagyon érdekesen hangzik. Az eddigi hírek alapján úgy tűnik az epic nem nagyon törődik az xbox360 -al. Mióta elmondták hogy a games for windows rendszerből ki akarnak maradni.

Kérdés hogy lesz -e még a jövőben olyan fejlesztőcsapat aki követi a példát, vagy csak azért történik mindez, mert az ut3 -al kapcsolatban óriási sikerre számítanak, és igyekeznek mindenkinek a kedvére tenni.

A microsoft -nak nagyon rosszkor jött a 3 led -es probléma ilyen mértékű vizhangja, lezzel akaratlanul is adtak egy nagy lökést a sony masinának.
3.
3.
fojesz
Drago: azt hiszem hagyományos USB-s egér és billentyűzet köthető a gépre, de nem vagyok 100 százalékig biztos benne. Éppen ezért ez a lehetőség felejtős Xbox-on.
2.
2.
felegyi
Xboxon360-on is remélem így fogják megoldani!
1.
1.
Drago
Ezt most nem igazán értem. Most akkor ha sima kontrollerrel játszol, akkor nem kapsz segítséget? És akinek a PS3-hoz nincs bill + egere?

Meg nem is tudtam, hogy ez is cross-platform lesz.... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...