Kiszivárgott az új Five Nights at Freddy's-játék, szóval inkább hivatalosan is bejelentették

  • Írta: osan
  • 2024. január 25.
  • Videó
Link másolása
Kiszivárgott az új Five Nights at Freddy’s-játék, így a fejlesztők nem látták értelmét tovább titkolózni, és hivatalosan is bejelentették inkább. Hát nem varázslatos az indie piac?

Az egész a Redditen történt, ott látott napvilágot a kiszivárgott trailer (amit lentebb láthattok), majd a Five Nights subreddit lecsapott rá azzal a figyelmeztetéssel, hogy „az összes beszélgetés a szóban forgó videóról el lesz távolítva addig, míg ki nem jön hivatalosan is a trailer”, ezek után pedig Scott Cawthon a játéksorozat atyja szállt be és elmondta, hogy nincs baj, mindenki kedvére beszélhet róla:

Már nem kell titkolózni. Minden rendben! Igen, egy kicsivel tovább szerettem volna titkolni, de most, hogy kint van, nem baj. Már nagyon rég óta fejlesztjük a játékot és kifejezetten büszke vagyok a végső produktumra. Egy tizedik évfordulós játék lesz.

Ahogy mi is láthatjuk egy pixelgrafikás Five Nights at Freddy’s-játékot kapunk „Into The Pit” alcímmel. Sajnos több információnk még nincs a játékról, egyedül talán a megjelenési dátuma, ami Cawthon állítása szerint - mivelhogy az eredeti FNaF 2014. augusztus 8-án jelent meg – augusztus 8. lesz.

Cawthon egyébként 2021-ben elhagyta a sorozatot, miután visszás jelzéseket kapott amiatt, hogy konzervatív politikai pártoknak adományozott.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...