Még mindig kapkodnak a Resident Evil Village-ért

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 15.
  • Biznisz
Link másolása
A Capcom a legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a Resident Evil 7 és a Village még mindig pénztárca-nyitogató cím, utóbbiból például tovább 600 ezer példány ment el december 31-ig.

A legutóbbi negyedévben is lenyűgöző eredményeket mutatott fel a Resident Evil-széria, a Capcom szerint a 2023. december 31-én véget ért három hónapos időszakban 600 ezer példány talált gazdára a Village-ből, így a játék már 9,3 millió eladott egységnél jár világszerte.

A hét éve megjelent Resident Evil 7 iránt sem csappant meg az érdeklődés, a legutóbbi negyedévben a játék átlépte a 13 millió eladott kópiát, azaz további 300 ezer fogyott belőle szeptember óta.

A Capcom frissítette az adatokat a Resident Evil 2 és 3 remake-jére vonatkozóan is. Előbbi már 13,6 milliónál, utóbbi 8,4 millió eladott példánynál jár, de a tavalyi Resident Evil 4-ből is már 6,48 milliót passzoltak el.

A Street Fighter 6-ből már több mint 3 millió fogyott, de a Monster Hunter World és a Rise is slágertermék továbbra is 19,6 millió, illetve 14,2 millió eladott egységgel. Beindult a pénznyomda a japán kiadónál, naná, hogy további Resident Evil-játékok készülnek náluk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...