Bejelenthetik a S.T.A.L.K.E.R. Legends of the Zone trilógiát

  • Írta: osan
  • 2024. március 6.
  • Pletyka
Link másolása
Számos japán viszonteladó oldalán feltűnt a játékcsomag, mint egy előrendelhető termék. Eddig még nem jelentették be hivatalosan a három játékot összefogó kiadást, azonban ez nemsokára megváltozhat, sőt elméletileg konzolokra is megérkezik majd.

A Shadow of Chernobyl, a Clear Sky és a Call of Pripyat alcímmel rendelkező részek kerültek be a kiadásba, melyet már a Rakuten Booksnál, a Biccameránál és a Neowingnél elő is lehet rendelni. Hivatalosan még nem jelentették be a csomagot, viszont ez nemsokára megváltozhat, ahogy ezt a listázások is mutatják.

Jelenleg 40 dollár körüli áron, egyelőre csak PlayStation 4-re rendelhető a termék, azonban ez is változni fog valószínűleg. Nem lennénk meglepve, ha a Microsoft közelgő Partner Preview műsora során több információ is napvilágot látna. Ha minden igaz, 2024. június 27-én jelenik meg a S.T.A.L.K.E.R. Legends of the Zone trilógia.

A dátum már csak azért is tűnik hihetőnek, mert a várva várt S.T.A.L.K.E.R. 2 szeptember 5-én érkezik, így a trilógia remek lehetőséget adna ahhoz, hogy újraéljük a szériát PC-n vagy elsőre megéljük az élményt konzolokon.

1.
1.
crytek
Lassan ms bemutató nehogy ez is day one game passba nyisson :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...