GC 2007: Half-Life 2: The Orange Box videó

Link másolása
Gondolom a Half-Life 2 Episode Two-t is úgy várja mindenki, mint a Call of Duty 4-et, legalábbis aki szereti ezt a műfajt. Nos, most ebből kaptunk némi étvágygerjesztőt.
Gondolom a Half-Life 2 Episode Two-t is úgy várja mindenki, mint a Call of Duty 4-et, legalábbis aki szereti ezt a műfajt. Nos, most ebből kaptunk némi étvágygerjesztőt.


A videóban (aminek bár minősége nem a legjobb, ne vegye el a kedveteket a megnézésétől!) megnézhetjük az erdős részeket, a még mindig ütös fizikát és grafikát és emellett a fejlesztők is elárulnak néhány érdekességet a játékról. A csomag PC-re, PS3-ra és X360-ra fog megjelenni.
35.
35.
LaliK
user1: igaza van hopcsirinek, mivel már én is játszottam konzolon fps-el, és hidd el, meg lehet szokni!

Most gondolj bele, aki nem pc-t kap legelőször, hanem pl. ps2-t az pedig pc-n nem szeret, tud, és akar játszani! De ez érthető is, mivel hozzászokik a ps2-s 2 analogos célzáshoz...

Szuóval ha valakinek nem /csak/ a pc tetszik annak nem kell egyből beszólni...



tudom hogy te nem szóltál be senkinek, de azért mégis...
34.
34.
hopcsiri
User1 hidd el, azzal a "gusztustalan" joy-al, nekem tökéletesen megfelel. Légy egy kicsit nyitottabb, hidd el a PC-n kivül is van élet.

33.
33.
LaliK
szerintem nagyon durva lesz majd! Istenem az a grafika...
32.
32.
user1
hopcsiri:

Nem emlékszem hogy váltogatni lehetett volna valami gombbal. Mindenesetre a pop -al élénkebbek az emlékeim. Az joy -al valami katasztrófa volt. A kamera oörgetés annyira hiányzott nekem amikor gamepad -al is kipróbáltam.... Mert mindg az ellenségnek oldalt futottam, miközben felmértem a helyzetet. Ez pc -n nagyon kényelmes, de konzolon.....gusztustalan. WII -vel még nem volt szerencsém próbálni, az lehet hogy jó.
31.
31.
user1
30 szavaricsi:



Ha a hl1 rohanásra gondolsz, akkor vedd figyelembe hogy nem csak a csalásoknak köszönhető ez a sebesség.
29.
29.
szavaricsi
az lehet hogy szép teljesítmény ije gyorsan megcsinálni ezt a részt de én ezzel nem dicsekednék mert ez nagyrészt csalás volt:)))

28.
28.
hopcsiri
Ha jól emlékszem Lara automatán állt rá az ellenfelekre, és valamelyik gombbal lehetett gyorsan váltogatni közöttük. De ha te ezekkel billentyűzettel meg egérrel játszol, hát elismerésem.
27.
27.
user1
Pl ha én ugrok, akkor lara -val 360 fokban, minden irányba pillanatok alatt ráfordulok az ellenre. Ezt az unokatestvérem pl sehogy sem tudta kivitelezni joy -al. Néhány cifra mozdulat után végszaladtam egy pályán, ő meg csak nézte. Több se kellett....



Az új generációs prince os persia -val is ez volt a helyzet. Főleg a 2., és a 3. résszel. Azóta lebeszéltem a srácot az xbox360 -ról, és megmutattam neki melyik vga -t kérje szülinapjára....:)
26.
26.
user1
"Tényleg egyébként te igy tombraiderezel és nem gamepaddal?"



Igen így. Tulajdonképpen nem értem a meglepettségedet. Szerintem olyan mozdulatokat tudok produkálni benne amit gamepad -al nem lehet. Legalábbis az utolsó kettőben biztos. Unokatestvérem ps2 -n kezdte, de mikor látta hogy játszom én, megszerezte a játékot pc -re, és azóta nem is nyúlt a ps verzióhoz....:) Azzal csak verekedni, vagy motorozni szoktunk ha ott vagyok. Azokat a stílusokat tényleg jobb konzolon, de úgyis csak két játékos esetén van értelmük, így lényegtelen.....
25.
25.
hopcsiri
Mert az egér-billentyűzet párossal sokkal nehézkesebb, mint joy-al.

Tényleg egyébként te igy tombraiderezel és nem gamepaddal?
24.
24.
user1
hopcsiri:

"A villámgyors egérrel meg, nem lehet tombraiderezni"



????????? Miért is?
23.
23.
hopcsiri
és akkor mi van. Ki nem szar*ja le. Mindenki úgy játszon ahogy szeret. A joy-al is lehet FPS-ez ni csak kicsit lassabb, oszt jónapot. A villámgyors egérrel meg, nem lehet tombraiderezni. Oszt akkor meg mivan. Akkor sincs semmi. Mindenkinek a saját "gyereke" a legszebb.

Így kerek a világ!
22.
22.
user1
Hopp, egy szó kimaratt:

"Pontosan azért mert AZ EGÉR villámgyors..."
21.
21.
user1
t.roli :



Már megint csúsztatsz. Nem a bugokon van itt a hangsúly, hanem a sebességen, és a precizitáson. Teljesen mindegy hogy állítod be az érzékenységet, mert ezt akkor sem tudod megcsinálni egy analog karral, hiszen mint már oly sokszor elmondtam az egér esetében a csuklóm mozgási sebességétől függ minden. Miért nem billentyűzetből kiálló golyó, vagy analog kar segítségével terveznek házakat pl autocad programban? Miért nem ez a megoldás terjett el pl a 3d modellezésben? Pontosan azért mert villámgyors, precíz, kényelmes, és hatékony. A konzolnál az volt a szempont hogy a nagymama, és a 6 éves gyerek is tudjon vele játszani a szoba közepén ülve a tv előtt. Ezért pedig fel kellett áldozni mindazt, amit az egér jelent. Amikor nintendo -ék kitalálták, még 2d platform játékok voltak. Azokhoz meg is felelt. Ma már ideje lenne továbblépni ha mindenáro a 3d -t akarják erőltetni a konzolokon.
20.
20.
nyuny
t.roli ha ilyen okos vagy miért nem csinálsz magadnak jobb rendszert mint az XP!Amugy meg azért kapsz olyan üzenetet,mert nem tudod karbantartani a géped!
19.
19.
t.roli
Nem mondtam soha sem h jobb gamepadon, csak azt h nem kell ócsárolni mert annyival nem rosszabb. ezt miért nem lehet megérteni??? HL1 nél azért nem lehetséges ez ps2 őn mert rengeteg bugot kijavítottak ami a pcben benne volt, nem véletlenűl kapott több pontot a gamespottól. gyorsabbra vweszem az analóg érzékenységét és már akkor én is tok hirtelen mozdulatokat megtenni. a gyerek úgyse lőtt soha semmit.

Szal a mondat eleje lép érvénye: Nem mondtam soha sem h jobb gamepadon, csak azt h nem kell ócsárolni mert annyival nem rosszabb. ezt miért nem lehet megérteni???

18.
18.
user1
Még annyit megjegyeznék hogy az öcsém is nekiállt a hl1 -nek miután látta a videót, és elleste a csalásokat, és bár ilyen időt nem futott, de amit ő művelt az sem lehettséges kontrollerrel.
17.
17.
user1
t.roli:

Látom nem sikerült megértened. A lényeg az, hogy ezt így billentyűzettel és egérrel meg lehet csinálni, kontrollerrel azomban teljesen lehetetlen..... Érted? Tehát még egy átlagos képességű játékos is sokkal többet hozhat ki a bill+egér párosból, mint egy ps tulaj a gamepad -ból, mert alapvetően sokkal használhatóbb megoldás. Tehát az ami lehettséges pc -n, lehetetlen konzolon. És ez itt a lényeg. Semmi más. A játékos társadalom 90% -a a játékfejlesztőkkel karöltve ezt be is látja. Te miért nem?
16.
16.
t.roli
user1. ezt ismerem, már anno végignéztem és ugye nem gondolod komolyan? Ez most...

ez bánt szószerint. Figyelj. kb nincs olyan ember a földön, ezen a gyereken kívűl aki ezt megtudná csinálni. Miért te valaha is ezt megtudnád csinálni Egérrel és billentyűzettel. Garantálom h még WII kontrollerrel sem sőt a gondolatolvasó szondával is lehetetlen. Ez a gyerek őrűlt. Igaz, ennél jobb példát nem hozhattál volna fel, de ez... Á szóhoz sem jutok. ez nagy negatív csalódás volt.... Tényleg ennél nagyobb hülyeséget betenni és ezzel érvelni... áá ennyi. nem írok mást
15.
15.
user1
t.roli:

Rendben. Akkor ezt csináld meg ps gamepad -al:



http://www.youtube.com/watch?v=UFelTUHYhvI


vagy esetleg ezt



http://www.youtube.com/watch?v=NlXQxuZqQ9I


Ha megy, akkor veszek én is gamepad -ot, és többet nem hallod tőlem hogy a bill+egér jobb, mint a gamepad.... Auto célzást persze nem használhatsz ok???? :)
14.
14.
t.roli
gamelordot bannoljátok már ki GK sok. Elég dúrva h hagyjátok a warezt. Reklámozza magát de ne itt, aki warezól úgyis utánna tud nézni vagy megkérdezi a Gk közösség felétől



Half Life 1 et ps2 őn toltam végig, nuku célzássegítéssel, mert mire rájöttem h van ien is bben már végigvittem... szal még 1 FPS user1 amit ps2 őn toltam végig. Igaz h DX10 nem kell, de a büdös vista már igen. Nem normálisok. Rá Fognak Minket Kényszeríteni A Vistára!

Az Xp re is rákényszerítettek. Én nem azért használok XP-t mert szeretem meg minden, hanem azért mert rá vagyok kényszerűlve, és mindenhez ezt kell használnom h elérjek valamit. Undorító h nincs választák, az alternatívák, linux meg a Mac sajnos olyanok, h nincsenek rajtuk azok a programok, játékok, alkalmazások, amire nekem szükségem lenne. Ezért használok XP-t nem azért mert szeretem. Szal nagyon irritáló amikor valaki beszól, h ha így utálod az Xp, miért használod? AZÉRT MERT NINCS MÁS!!!! Ez eszembe jutott egy multokori hírnél felmerűlt, csak most tisztázom, mert jön ez a velejéig romlott Vista, és arra fognak minket készeríteni, h ha játszani akarsz vista, ha programot akarsz futatni vista, ha valamit kinyomtatnmi akarsz már vista nélkűl elképzelhetelen stb... Nem beszélve aról, h annyival nem jobb, és az xp ből is már elegem van, mert akártki akármit mond, egy megbízhatatlan rendszer, mert nagyon könnyen hazalehet vágni. Egyszerűen felfoghatatlan. bekapcsolom a gépet, és kiírja, a rendszer súlyos hiba után állt helyre. Milyen hiba? Erről miért nem tudok? Az azelötti inditásnál miért nem írta ki? Miért csak most? Volt anno egy E3. Egy kézikonzol gyártó cég beakart muattni egy vadiúj prototípust. Hát üvegbúra mögé rakták, senki ne érjen hozzá mert féltik, és azon a kézikonzolon igen, windowsvolt. És kilehet taláéni mi történt. senki nem nyúlt hozzá, és egyszer csak arra lettek figyelmesek az érdeklődők, h kékhalálos lett a gép. Bezony. Letakarták és azóta sem lehet haéllani arról a kéikonzolról. Hát amikor Bill Gates elött lett kékhalálos a rendszere, azis szép jelenet volt. Pedig ahoz a géphez én nem nyúltam, Microsoft bemutató volt, valszeg nem olyan mpiszkálta aki nem ért hozzá és mégis kékhalálos lett a nagy szoftverorjás vezetője elöttaki lemardt volna róla annak elküldöm újtra a linket



http://youtube.com/watch?v=RgriTO8UHvs&mode=related&search=


The End
12.
12.
Gamelord
WWW.gamelord.fw.hu , tölcsd le a bioshock-ot torrenten. az oldal még készül , és még elég szar. de majd király lesz!

12.
12.
Gamelord
WWW.gamelord.fw.hu , tölcsd le a bioshock-ot torrenten. az oldal még készül , és még elég szar. de majd király lesz!
11.
11.
user1
Rave24:

Ha nem tudod miről beszélsz, talán jobb lenne ha le sem írnád, és nem próbálnád meg félrevezetni az olvasókat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...