SGF 2024: Ezek is ott voltak még a Summer Game Fest műsorán

  • Írta: osan
  • 2024. június 8.
  • Videó
Link másolása
Tegnap éjjel lezajlott a Summer Game Fest, ahol rengeteg kisebb-nagyobb bejelentést vagy új információt osztottak meg velünk, a játékosokkal a fejlesztőcsapatok, kiadók. Ebben a cikkben a kisebb, de ugyanúgy érdekes címeket szedtük össze nektek.

Once Human

Újra megmutatta magát a sandbox túlélőjáték Once Human, ami egy érdekes keveréke a sci-finek és a fantasy-nak, meg persze a horrornak, ezúttal megjelenési dátumot is kapott: július 9-én érkezik PC-re, és már a kívánságlistánkra is rakhatjuk.

Sonic X Shadow Generations

Februárban jelentették be Sonic legújabb kalandját, melyben Shadow is fontos szerepet kap – a Sega tervei szerint 2024 Shadow éve lesz. A játékmenetekkel teletűzdelt kedvcsinálóból kiderül, hogy nemcsak a címszereplők lesznek a középpontban, hanem 3 sündisznó. 2 epikus történetet kapunk majd, mikor megjelenik a játék október 25-én, de az előrendelők már 22-én is kipróbálhatják.

Batman: Arkham Shadow

Az idén érkező Batman VR-játék, a Batman: Arkham Shadow is megmutatta magát az este folyamán. A játékban a Patkánykirályra fogunk koncentrálni. Játékmenet-felvételt még nem láttunk, azonban a Gamescom alkalmára már azzal is szolgálnak majd a készítők. A Batman: Arkham Shadow valamikor ősszel várható még ebben az évben kizárólag Meta Quest 3-ra.

Neva

Már a tavalyi Summer Game Festen is ott volt a Nomada stúdió legújabb szívszorító játéka, a Neva. Akkor még megjelenési dátumot nem tudtunk, ahogy az most sem szűkült le jobban annál, hogy valamikor még ebben az évben fog befutni PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switch-re és PC-re. Azért reméljük minél hamarabb pontos információval fognak tudni majd szolgálni a srácok, hiszen igazán ígéretesnek tűnik ez a gyönyörű látványvilággal megáldott platformer.

Dark and Darker

Azok után, hogy ingyenesen játszható kiadást kapott a Dark and Darker egy jogi huzavona után, most ismét feltűnt, hogy bejelentsék: ismét visszatér a nagy webáruházak kínálatába. Eddig a sötét középkori RPG csak a játék hivatalos oldalán volt elérhető, mostantól azonban mind az Epic Games-en, mind pedig a Steamen megtalálhatjuk majd.

Hyper Light Breaker

Újra láthattuk mozgásban a kooperatív roguelike kalandot, mely a méltán szeretett Hyper Light-univerzumba kalauzol el minket. Megjelenési dátumunk még nincs, azonban valamikor nyár végén indul a korai hozzáférés, sőt már a kívánságlistánkra is felkerülhet.

Warhammer 40,000: Space Marine 2

Titus hadnagy az Ultramarines-októl visszatér, hogy újból Tyranidoka kaszaboljon a Warhammer 40,000: Space Marine 2 legújabb trailerében. A játék továbbra is szeptember 9-én várható, de előtte még június 20-án egy, a játékmenetről szóló nagyobb összefoglaló videót is kapunk majd.

A műsor során temérdek más cím is szerepelt természetesen, őket az alábbi listában szedtük össze:

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...