SGF 2024: Teljesen átdolgozták a trükköket a skate.-ben

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 11.
  • Videó
Link másolása
Noha a Full Circle csapata továbbra sem árulta el a free-to-play gördeszkás játék megjelenési dátumát, most néhány új részletet osztottak meg róla. Teljesen átépítették a Flick-It rendszert, amely a trükkök kivitelezéséért felel.

A legutóbbi bizarr előzetes után végre fontos infókat tudhattunk meg az idén érkező gördeszkás játék rebootjáról. A Full Circle csapata hallgatott a korai tesztelők visszajelzéseire, teljesen átépítették a trükkökért felelős Flick-It rendszert. A fejlesztők szerint ez biztosítja, hogy "minden trükk olyan szórakoztató és kielégítő legyen, mint még soha".

A további fejlesztések javítják a játékosok pontosságát és az irányíthatóságot is, viszont trükközni is könnyebb, mint valaha. A skate. meglehetősen "áramvonalas" irányítással rendelkezik, amivel egyedül is élvezetes lesz játszani, de a legjobb, ha az élményt másokkal tapasztaljuk meg. Ehhez számos alkalmi tevékenység áll a rendelkezésünkre.

Számos testreszabási lehetőségünk lesz, illetve majdnem mindenért, amit csinálunk a játékban, jutalom jár. A karakterszerkesztőben is számos opció áll a rendelkezésünkre, beleértve a testalkat, a magasság, a frizura és sok más részletes beállítását. Számos márka és zenei előadó képviseli magát a skate.-ben, erről is beszélnek a srácok a fenti fejlesztői videóban.

A konzolos teszt ősszel érkezik, míg a végleges változat PC-re, Xboxra, PlayStationre és mobilokra is befut.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...