Halo-rövidfilm érkezett Neill Blomkamp-től

Link másolása
Neill Blomkamp amolyan reklámfilmet forgatott a Halo-mozi kapcsán, melynek első része már megtekinthető - a videó másfél perces, ám annál hangulatosabb!
Neill Blomkamp amolyan reklámfilmet forgatott a Halo-mozi kapcsán, melynek első része már megtekinthető - a videó másfél perces, ám annál hangulatosabb!



Aki látta anno az úriember filmjeit, rögtön érezni fogja a rendező stílusát ezen a videón is: a másfél perces videó látványos, hangulatos és "életszerűbb" is, mint a játékok - talán egy picit túl komor lett a Halo-gammákhoz képest, de mint említettük, ez is Blomkamp stílusának köszönhető.
15.
15.
t.roli
úgy látom ideges leszek mert egy órán keresztűl írtam egy kommentet és ennyit ért mert nem kerűlt be ide.. nem írok hosszat mostmár elegem van:

Uwe boll: http://moziplussz.hu/kritika.php?id=700
a halo filmről mégegyszer annyit, h ez reklámnak elmegy de nem filmnek. ha ez benen lesz a filbne olyan mintha uwe boll rendezné. akkor nem is érdekel. viszont ha ez tényleg csak reklám akor tényleg elmegy. rengeteg hiba van benne, kezdve a helyszínválasztástól (ami sztem paintball pálya v szeméttelep) a borzalmas bakik is. Ezek menkűlnek akkor miért nem veszi fel őket a repülő. miért jobb az h ha a repcsi magára hagyja őket egy dzsippel. nem tudnak átugrani a falak mfölött vagy mi?



Aki várja a Far Cry-t az olvassa el uwe boll egyik filmjének a kritkáját. Ez fontos ha nem akarsz a film elején már csaldni. mégegyszer a link a biztonság kedvéért: http://moziplussz.hu/kritika.php?id=700
14.
14.
Shagy
hát remélem a film klasszisokkal jobb lessz:D
13.
13.
I
De milyen jó reklám. :P
12.
12.
I
Milyen filmjei vannak Uwe Boll-nak?
11.
11.
shyfter
Úgy tudom a Far Cry-t Uwe Boll forgatja majd :D

Egyébként ez egy alacsony költségvetésű reklám a játéknak, de elég hangulatos lett. Remélem néhány nagyhal lát benne fantáziát és nem fél dollármilliókat kiadni egy filmre.
10.
10.
I
Olvastam valahol hogy lesz Metroid film is. Ezt itt olvastam a GK-n. Én azt várom.
8.
8.
wildláma
Nem tudom. Nem fogott meg. Én a Far Cry filmet várom (ha lesz) És remélem Steven Spielberg elvállalja!
7.
7.
General Thomas
Kicsit elég izé ez a környezet......
6.
6.
I
Jók ezek a kommandírozós akci sci-fi-k. :P
5.
5.
-Gabex-
Hol laksz Glek??? Én Várpalotán. Na jó van ezt az első-napos témát kicsit túllihegtem...
4.
4.
Glek
Gabex, megyek veled :D :D Dúrva film lesz az 100!
3.
3.
-Gabex-
3: Hát én is mert akkor azt az első napon megnézem, és ha tele van a mozi és nem engednek be akkor kidobok valakit, hogy nincs szerencséd xD xD
2.
2.
Kamov50
Nagyon faxa. Bírom, ahogy időnként mutatják a magasban levő repülők meg a Warthog kamerájának képeit.



Remélem csinálnak mozi filmet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...