Megtekinthető a Hitman-mozi második előzetese

  • Írta: Daveout
  • 2007. szeptember 1.
  • Hír
Link másolása
Újabb előzetes érkezett a méltán népszerű Hitman filmes adaptációjából. A film nagyon látványosra fog sikerülni eleget téve ezzel a játék múltjának.
Újabb előzetes érkezett a méltán népszerű Hitman filmes adaptációjából. A film nagyon látványosra fog sikerülni eleget téve ezzel a játék múltjának. A premier Amerikában 2007. december 12-ére esedékes, remélhetőleg mi is láhatjuk a filmet még az idén!

9.
9.
aSYx
6: egyetértek, most nézzétek meg a Karib Tenger Kalózait (ez csak egy példa) a szinkron egy elb4szott szar, már bocs.. Én jobban szeretem a filmeket eredeti hanggal, de persze néha kell a szinkron is, csak nem mindegyik filmnél sikerül jól. Amúgy jó kis trailer :)
8.
8.
attila4545
azért vannak filmek amejek eredetiben a legjobbak páldául 300 ki rák nézte volna meg szikronosan
7.
7.
KD
akkor is angolul a legjobb a legtöbb film
6.
6.
Vincenzo
Szinkronstúdió Glek!;) Amúgy sztem nem attól függ, hogy ki csinálja a szinkront, hanem attól, hogy melyik szereplőnek ki a magyarhangja. Ha nem illik a karakterhez a hang, akkor nagyon hazavághatja a filmet.
5.
5.
Glek
Mat00 azért van kivétel bőven... :) Sokszor ezerszer jobb a magyar szinkron :D De nem mind1 hogy melyik őőő hogy monnyák ezt, szinkron-készítő cég XD csinálja... (késő esti agyhalál, sorry)
4.
4.
Mat00
Aztaq dejó trailer! Avemaria bennevan! :D Én végigtoltam az összes részt, és nagyon várom a filmet. Remélem jó lesz! Én nem kockáztatok majd a szinkronnal, eredeti hanggal a legjobbak a filmek!
3.
3.
Vincenzo
A trailer nagyon jó, csak ez a fickó nem illik bele a szerepbe.
2.
2.
Obi1
"Újabb előzetes érkezett a méltán népszerű Hitman filmes adaptációjából."

Immár több mint egy hete.

Mellesleg jobbnak tűnik az első előzetesnél, bár elég gyenguska a Timothy.
1.
1.
Glek
Naaahh ez már COOL!!! Remélem a szinkronhangját (már ha szinkronos lesz) nem basszák el... Lehet ki kéne próbálni vmelyik Hitman gammát... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...