Left 4 Dead - zombi darálós videó trió

Link másolása
A Left 4 Dead zombi-hentelős játékot valószínűleg nem nagyon kell bemutatni. Egy jó adag para, sok-sok élőhalott, vér, és rengeteg mészárlás. Jöhet!
A Left 4 Dead zombi-hentelős játékot valószínűleg nem nagyon kell bemutatni. Egy jó adag para, sok-sok élőhalott, vér, és rengeteg mészárlás. Jöhet!







A Left 4 Dead a zombik és egyéb rusnya lények a túlvilágra küldéséről fog szólni, természetesen elképesztően pörgős játékmenettel nyakonöntve. A történet szerint egy ismeretlen, gyógyíthatatlan és példátlan sebességgel terjedő vírus tizedeli az emberi populációt. Aki nem hal bele a súlyos agykárosodással járó fertőzésbe, az élőhalottá, vagyis zombivá változik, és ő maga is hordozó lesz. A Föld lakosságának nagy része már átváltozott, a maradék pedig feladva minden reményét várja, hogy egy zombitámadás őt is megfertőzze. Nem sok egészséges ember maradt, de szerencsénkre mi is azon kevesek közé tartozunk, akik nem estek még áldozatul a vírusnak.

8.
8.
kamugabi
www.plantzombie.info



Ezt nézd meg, szuper zombis játék! Nem lehet kihagyni!
7.
7.
Dáffkóó
Lehet h velem van a baj nekem ez a játék tetszik de vhogy sztem 1 idő után megunnám...lehet h tulsok zombis játékkla jáccotam:):D
6.
6.
Dentis 360
Ja és a játékot a Counter-Strike fejlesztői dobbják össze!
5.
5.
huszti
remélem elfut majd a vasamon:S
4.
4.
Sörivó
Nállam a zombis cuccok jöhetnek,itt meg még a bőrükbe is bujhatunk ! KIRÁLY ! Már csak 1 megjelenési dátum kéne !
3.
3.
Guppi
Vajon ki találta ki a zombikat??
2.
2.
felegyi
Na ezt tutkó eltologatom egy ideig!
1.
1.
Daks
vagy 28 nappal kesobb... egy kutya az osszes, de azert nagyon jok :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...