Itt a legújabb F.E.A.R. demo változata

  • Írta: rility
  • 2007. október 9.
  • Letöltés
Link másolása
Úgy látszik ez a mai nap a félelem játékától hangos, hiszen újra F.E.A.R. demoval szolgálhatok - ezúttal a Perseus Mandate kipróbálható változata csöppent oldalunkra!
Úgy látszik ez a mai nap a félelem játékától hangos, hiszen újra F.E.A.R. demoval szolgálhatok - ezúttal a Perseus Mandate kipróbálható változata csöppent oldalunkra!

Ugrás a galériához

Eme singleplayer demo mérete meghaladja a 750 MB-ot, melyben izgalmas akciójeleneteknek lehetünk szem-, és fültanúi. Az immáron második kiegészítésben egy az eredeti történettel párhuzamos szálon mehetünk majd végig, más főhős szemszögéből, új fegyverekkel és szörnyekkel körítve. A teljes addon, melynek működéséhez nem lesz szükségünk az alapjátékra, november hatodikán kerül a boltok polcaira PC platformon.

17.
17.
danielraver16
a legjobb az, amikor egyedül a sötétben játszol és a discavery-n megy a szellemekről szoló dokumentumfilm és ha végeztél a játékkal éjfél után pár percel lemész az udvarra vagy a lakótelepre hardrock és kemény skinhead metal-al a füledben...akkor olyan érzés jön rád h valami állat:D ezt játszottam el egyszer,persze nem vagyok ilyen..csak fogadásbol...hát mit ne mondjak, majd meghaltam!!!!:D
16.
16.
danielraver16
ha erre a játékra valaki azt mondja h nem félelmetes akkor neki az a félelmetes ha meglátja atükörbe önmagát!! bazze én majd összefostzam magam, mikor a liftben voltam nyugodt környezet semmi félelmetes zene , nem várt esemény..erre hirtelen hopp a kislány megjelenik a liftben!:Dbazze leestem a székről...valami eszméletlen ez a játék! ez az egyik legfélelmetesebb játék amit valaha ki adtak ...
15.
15.
sssbgf
Condemned Criminal Origins a legjobb félelem terén szerintem :)
14.
14.
tOMiiiiK@
A FEAR az eddigi legfélelmetesebb játék. De persze ha csak akkor ha 1edül játszol,nincs melletted senki és beleéled magad. Volt olyan h 5 perc után kiléptem, mert nem birtam. A Project Origin 18 perces videója meg nagyon állat! (bár őszintén szólva 1 kicsit tényleg beteg játék, de ez benne a jó)
12.
12.
Hablaty
Aki még nem érti annak: Ez nem a F.E.A.R 2 (Project Origin), hanem a F.E.A.R 1 kiegészítője, amit nem az eredti cég csinált. Ha nem így van akkor bocs, lehet, hoghy csak én vok hülye
11.
11.
de2jay
A paráról csak annyit, hogy az unokaöcsém utálja a létrákat az FPSekben mióta a FEAR-el játszott XD. Az itteni rendszergazda meg nem vitte végig a para miatt. Ne azok szólják le akik imunisak már a horrorgammákra. Én vérbeli FPS gamerek tartom magam, de azért borsózott a hátam 1-2 résznél :)
10.
10.
McDuff
Haza érek szedem ezerrel!
9.
9.
Rapid
A Project Origin az eredeti F.E.A.R. eredeti fejlesztőinek eredeti folytatása az első részhez! Az Extraction Point és ez csak egy idióta kiegészítő, amit nem az eredeti csapat csinált, ezért is olyan szarok, és ezért nem parázós.
8.
8.
skiz0
Tényleg nem kötözködésképpen, de rility kollegába belejavítanék: Project Origin, nem origIon, bár szerintem elírtad :) - csak a tévedések elkerülése végett ;)

Melleslega a The Darkness abszolúte de nem félelmetes szerintem, bár én már immunis vagyok bármiféle horrorra, tehát lehet csak számomra nem volt az :D Szerintem a F.E.A.R. azért ütősebb :) Mármint így para szempontjából..
7.
7.
rility
Ez az eredeti, a sima F.E.A.R. kiegészítő korongja, a második immáron! Az első volt az Extraction Point! A Profejct Origion a F.E.A.R. második része lesz (akinek jobban tetszik F.E.A.R. 2!):) Remélem egyértelmű mindenki számára most már:) Amugy pedig sztem klafa game. Veszteni valótok nincs, kilehet próbálni!
6.
6.
Sogi
de akkor ez most nem azer az 1 20er de mi lofasz???:D a ket ceg is gyart feart??? alig lol:D nem ertem, de lehet h csak en vok huje
5.
5.
sssbgf
ez nem a legújabb fear , az a Project Origin lesz, ez valami szar.. :P
4.
4.
toarpad
Nem tudjátok hogy menyi a konfigurációja ?
3.
3.
Sogi
ööö ez most meik fear??? a teljesen uj? mer lecc vmi uj fear aminek nem is fear a neve... elegge el vok maradva:D na akk ez most meik?:D
2.
2.
attila4545
ez minden csak nem félelmets sztem
1.
1.
Domasi
épp ez benne a jó, jázék közben beszarok és mégis élvezem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...