Elérhető a Timeshift PC-s kipróbálható változata

  • Írta: fojesz
  • 2007. október 12.
  • Letöltés
Link másolása
Befutott a Saber Interactive legújabb FPS-ének a számítógépre írt demója is, mely méretét tekintve duplájára hízott a már elérhető X360-as változathoz képest.
Befutott a Saber Interactive legújabb FPS-ének a számítógépre írt demója is, mely méretét tekintve duplájára hízott a már elérhető X360-as változathoz képest.

Ugrás a galériához

Az egy gigát nyomó csomag három változatban érhető el: válogathattok majd amerikai, német illetve EFIS (Anglia, Franciaország, Olaszország, Spanyolország) kiadások közül. Korábban már kipróbálhattuk egyszer a Timeshift-et, azonban a játék azóta jelentős mértékben átalakult, így mindenkinek érdemes leszenvednie a legújabb kipróbálható verziót!

14.
14.
Ternyi
nekem fut 1280ba fullon de az UT3 demo óta vh nem tudok idöt szakitani h ezzel is játszak:) Egyébként nincs gáz az 163.76 béte driverrel, nyugodtan szedhetitek
13.
13.
Tua
Én nem próbáltam a régi változatát ennek a játéknak, különösebben nem is volt semmi elvárásom a játékkal szemben - és talán épp ezért - de nagyon bejött a demó.
12.
12.
Textmanus
Maxon 1024ben perfektül fut, 1280-at nem szereti annyira, de 1024-ben mint a villám XD
11.
11.
Optimus Prime
A játéktól vagy a drivertől?

Nekem még 1024x768-on is megy, igaz nem babráltam az effektekkel, mert akkor már gond van. De ahhoz képest, hogy a Sysreg szerint nem mködne a gépemen... :)
10.
10.
attila4545
én fölrakatam és beszart tőle a gép
9.
9.
Optimus Prime
Nos, az új 163.76 béte driverrel már megy a játék. Elsőre nagyon nehéz, és totál más, mint az első demó. Minden téren. Például újdonság a Time Reverse, a Time Stop és Time Slow mellett.

Vicces látni az ellenséget visszafelé szálni a gránáttól, vagy kétszer lelőni. Vagy míg "áll" elvenni tőle a fegyverét és azzal leszedni.
8.
8.
Glek
Huhhh olyan brutális volt Utys? Vagy csak olyan szar? xD :D
7.
7.
Utys
Igen egyszer kipróbáltam. Azóta nehezen alszom el. Szóval csak fentartással állok ennek neki.
6.
6.
okeydokey
Nekem 163.71-es driverrel is szépen fut...
5.
5.
alex.sir
Azthittem hogy nagyon yó játék lesz de mikor játszottam vele hát irányitás sztem nagyon rossz , de a garfika elmegy , jobbra számitottam...
4.
4.
Optimus Prime
Ez már jobban érdekel. Tegnap le is szedtem, de nem működik. Új drivert kér a vga-hoz, de nVidia-nál csak béta van. Nem tudom érdemes-e letölteni, és érdekelne kinek milyen... gondja van vele.

Nekek asszem az nZone.com-os - ahonnan gyakorta full speed-del jön! - angol verzió van meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...