Bionic Commando - premier trailer és egy kép

  • Írta: Daks
  • 2007. október 18.
  • Videó
Link másolása
Egy percig se lazsál a Capcom. Ezúttal a néhány napja bejelentett Bionic Commando című játékáról mutatott egy premier videót, és egy friss screenshotot.
Egy percig se lazsál a Capcom. Ezúttal a néhány napja bejelentett Bionic Commando című játékáról mutatott egy premier videót, és egy friss screenshotot.


Az 1988-as játék felélesztett változatában Nathan Spencer-t alakítjuk, akit kísérletek folytán biológiai fegyverré alakítanak. A kormány és egy BioRain nevezetű szekta ellen kell felvennünk a küzdelmet karunkba épített fegyverarzenállal és egyedi képességeinkkel.

Ugrás a galériához

A játék fantasztikus grafikával, és nem mindennapi hangulattal várja a játékosokat. A megjelenésről egyelőre nem sokat tudni, de az már tuti, hogy készül belőle egy PC-s, egy Xbox 360-as, és egy PS3-as verzió is.
11.
11.
Taz03
hehe:D nem lehet rossz de erősen "pókember - lost planet" hibridnek tűniik...lehet mire kiadják Spider-Planet néven fog futni
9.
9.
Binder
Jaja..pókmalac X)

A csik nekem is ott van..bár most látom először...de remélem utoljára... :)
8.
8.
Varzelhaar
Hát ez tényleg pókember...

Ahhoz hogy ennyire leutánozzanak mást már tehetség kell xD
7.
7.
JcGross
Mi a f@szom akar ez lenni? Pókember? Akkor inkább szerződjenek le a Marvellel oszt ők is csinálhatnának 1 tisztességes pókjátékot. De ne lopkodjanak má! Ez bűzlik mint a törnacipőm...



Jáccottam a régi verzióval... na hát az marhára sz@r volt. Nagyon idegesítő tud lenni, hogy nem tudsz ugrani csak lőni a kezedet. Próbáltam a nintendósat és a gameboyosat is de mindkettő 1 kalap az. szerintem má azt is a pókember ihlette.
5.
5.
Celeborn
Na, megjelent, és ott a csík...
4.
4.
Celeborn
Hát nekem meg sem jelenik a videólejátszó, csak egy nagy üresség van a helyén :(
3.
3.
Daks
2.
2.
Shaggy84
Ja ott van . Jó gamenak tünik, egy jövőbeli pókember XD kapunk .
1.
1.
Daks
nektek is ott van egy fuggoleges csik a videolejatszoba? azota van, miota megujult a GT player... de jo, megint valthatunk videoforrast :(((
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...