Grand Theft Auto 4 - megtekinthető borítótervek

  • Írta: kankadi
  • 2007. október 31.
  • Hír
Három fotó látott napvilágot, melyeken Grand Theft Auto 4 borítótervek láthatók: a képek hivatalos forrásból származnak, ám korántsem véglegesek.
Három fotó látott napvilágot, melyeken Grand Theft Auto 4 borítótervek láthatók: a képek hivatalos forrásból származnak, ám korántsem véglegesek.


Belső illetékesek elmondása szerint azonban jó esély van rá, hogy majd ezen tervek közül kerülnek ki a végleges borítók. A GTA IV megjelenése PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra várható a 2008-as esztendő második negyedévében.

34.
34.
Royal2991
ha valakinek nem teccik... 1szerű: szedd ki a papírt és rajzolj 1 másik borítót és rakd be a helyére...(én is ezt fogom tenni =) )
33.
33.
ACDC 4ever
Rohadjon le a szája az Xbox-nak.:( :( :( :(
32.
32.
ldavid
31.
31.
ldavid
attól hogy itt csak ezek vannak, még van abból is "nagyobb"

http://xboxfamily.com/xf/index.php?option=com_content&task=view&id=636&Itemid=2


amúgy meg mit vársz egy xbox fun oldaltól?
30.
30.
G Logan
Én is azon csodálkozom hogy csak az Xbox-os boritot mutatják nagy méretben mikor mindenki tudja hogy ps3 nagy favor a gta
29.
29.
ldavid
#25: hivatalosak mivel a középsőn egy eddig nem látott artwork van, a képek csak azért ilyen szarok mert egy xbox fan oldal csinálta..

a hátulján meg elég valószínű hogy ugyanaz vanés hogy harmadszor is leírjam, hogy nem ilyen lesz a borító

itt a Rockstar álláspontja, egy fansite-ról:"We've just received confirmation from Rockstar that these designs are *not* representative of what the final box art will look like. They're official teasers, yes, but they're not the final box art."
28.
28.
skiz0
Az is igaz, de egy jó játék nézzen már jól ki.. :) Engem picit zavarna lehet.. :P
27.
27.
Royal2991
nekem nem teccik... de végülis mind1... a cod4nél mondta valaki h úgyse a borítóval fogunk játszani^^
26.
26.
Mr 14
mert a hátulján van a sztori és lelőnék a poént :O xD
25.
25.
skiz0
Végülis ezek csak borítótervek, már ha a forrásnak lehet hinni. Szóval már alapból nem jelenti azt, hogy a végleges így fog kinézni...

Valószínűleg kacsa a hír, mivel eddig csak ezek a conceptek jelentek meg a játékról...érdekes, a borító hátulját vajon miért nem mutatatták? :) Szerintem kamu.. :)
24.
24.
Binder
Ezek a képek hivatalos forrásból???...XD...kizárt...ilyen minőségű fotókkal semmiképp...

Amúgy a boritók sem hihetőek...tudom hogy ez más mint az előző részek, de annó a SanAndreas is attomkemény fejlődés volt...mégis én úgy gondolom, ezek nem "szalonképes anyagok"

Én pár éve foglalkozok sz.gépes grafikákkal...egy ilyet megcsinálni, 10 perc nyomtatással együtt... XD

Ha tévednék, és télleg ezzel jönne ki a játék, akkor marha nagyot csalódnék a Rockstar-ban.
23.
23.
wargapityu
tuti kijön pc-re idáig is kijött és ezután is így kell lennie ha nem botrány lesz belőle!! és akkor sajna kénytelen vagyok megvenni ps3-ra :P olcsóbban jönnék ki ha pc-re kijönne márameddig nincs warez ps3-on...
22.
22.
ldavid
17-esben leírtam hogy nem lesz ilyen, néha visszaolvasatnátokskiz0: rögtön 2 platformra jön ki, tehát már nem lehet exkluzív, legfeljebb a két X360-as DLC
21.
21.
skiz0
Remélem közük nem lesz a végleges borítóhoz ezeknek a vackoknak..

Úgy lenne a jó, ha a borítója olyan "mozaikszerű" lenne, mint az előző részeké.

Viszont PC-s verzióban csak reménykedhettek...az előző részekre nem kell alapozni, hiszen ez már különb lesz tőlük. Elég csak azt nézni, hogy next-gen játékról beszélünk már, és azokat a hatalmas összegeket, amiket lecsengettek a játék exkluzivitása miatt. Nem kell sírni ezért, mindig is voltak és lesznek is exkluzív játékok egyes platformokra, tudomásul kell venni.
20.
20.
wargapityu
ááá sztem maxigázok ezek de sztem nem ezekből lesz a borító ha igen akkoriskelllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19.
19.
ps3
1: kép Balfelső lesz a nyerő!

Nagyon nagyon várjuk!

A sok hü**ének meg további szenvedést!

Az idő mindent megold nyugodjatok meg!

18.
18.
Obi1
Szívesen elfogadnám azt hogy jelenjen meg a GTA4 Pc-re is, de akkor a Crysis konzolokra.Igaz a GTA szerintem ezerszer értékesebb és jobb, nem grafikai szempontból.Órákat ellehet lenni a GTA világában.
17.
17.
GAMER100%
A csajos az jó.Ja és a pc-s tábornak üzenném hogy ne aggódjanak mert pc-re is lesz.Ha eddig mindet kiatták pc-n, akkor ezt is kifogják.Nem hiszem hogy pont ezt nem fogják kiadni.Tuti hogy lesz.
16.
16.
ldavid
az a 3 fotó ami napvilágot látott egyébként 6 de mind1

és még annyit hogy ezekre esély sincs hogy borítók lesznek, mivel csak a viszonteladók kapták meg, az eddigi nem túl látványos fekete alapú borító helyett...

#15: úgyérted a 3-tól

egyébként most pont máshogy lesz mert egyszerre lesz PS3-ra / X360-ra15.
15.
tombar
ezt csak példaként mondtam.
14.
14.
t.roli
tombar: Az összes GTA rész elösszőr psen mutatkozott be, utánna máson is. Ezzel sem lesz máshogy csak várni kell rá.
13.
13.
tombar
én a kölökre vagyok kiakadva nem a demora meg ilyenekre.

amúgy ha Te is várnál egy játékot ami eddig kijött pc-re most meg nem biztos Te is ki lennél akadva nem?

egyébként abban télleg igazad van, hogy nem kéne anyázni, bár érthető.
12.
12.
FNorberto
De rohadt kemény itt most mindenki:DBezzeg amikor ti PC-sek rinyáltok egy nyamvadt demoért akkor hozzátok se lehet szólni!K***ára tudtok anyázni amikor nem kaptok meg vmit!Azonban én se értek egyet vegas véleményével.Én annak örülök hogy én játszhatok majd vele,és nem annak hogy ti(akármennyire is fel tudtok dühiteni a gyakori szitkozódásotokkal) nem játszhattok vele,jelen állás szerint.A hírhez meg,nekem jobban bejönne egy fekete háttér,és fehér betűkkel a GTA IV vagy a GTA "mittoménmi" felirat.
11.
11.
tombar
bammeg vegas Te tényleg elmebajos vagy. mi az hogy reméled? mert neked van 3 konzolod meg a segged is ki van nyalva kétszer meg balról jobbra. szánalmasklis fiaskó vagy az életben. ez kb olyna, mintha mi írnánk, hogy a játék csak pc-re jelenjen meg. bolond vagy. egy nagy büdös zokni. nagyon a bögyömben vagy kisfiam...
10.
10.
battlefield2
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...