A legnépszerűbb PC-s online multiplayer játékok

  • Írta: Daks
  • 2007. november 5.
  • Érdekesség
A GameSpy közzétette a 2007. őszének legnépszerűbb PC-s online multiplayer játékait összegző listát. A TOP10 nagy része régi klasszikusokból áll.
A GameSpy közzétette a 2007. őszének legnépszerűbb PC-s online multiplayer játékait összegző listát. A TOP10 nagy része régi klasszikusokból áll.

A számítógépes multiplayer játékok királya még mindig a Half-Life, ezt követi a folytatása, majd a Battlefield 2. A toplistának egy új belépője van, a pár hete megjelent Enemy Territory: Quake Wars, mely az előkelő hatodik helyet szerezte meg, lentebb nyomva a COD fivéreket, és az UT2004-et. Következzen a teljes lista:

1. Half Life - 38,821 szerver, 131,490 játékos
2. Half Life 2 - 33,196 szerver, 111,503 játékos
3. Battlefield 2 - 4,973 szerver, 27,795 játékos
4. Wolfenstein: Enemy Territory - 3,449 szerver, 16,241 játékos
5. Battlefield 2142 - 1,984 szerver, 11,421 játékos
6. Enemy Territory: QW - 1,367 szerver, 10,337 játékos
7. Call of Duty 2 - 710 szerver, 8,661 játékos
8. Call of Duty - 3,061 szerver, 8,390 játékos
9. Unreal Tournament 2004 - 1,976 szerver, 6,371 játékos
10. Americas Army: Special Forces - 1,945 szerver, 4,689 játékos
40.
Szasza1217
Sziasztok! Lenne egy tuti ötletem egy játékhoz, de kicsit el kell vonatkoztatni a mai képességektől. Egy Gta vagy Mafia alapú játék kellene, amit csak mulitiban lehetne nyomni, és minden játékos valamilyen szakmában helyezkedne el. Úgymond egy életszimulátor. Persze ehhez értelmes emberek is kellenének akik nem rongyolnak bele az 1. kocsijukkal az emberbe(F1 multik). Talán ha mindenkinek teljesíteni kellene egy gyakorló küldetést, és az alapján sorolna be a szerver. Ezzel sokat lehetne kaszálni egy adott cégnek is. Mindenki jól járna csak épp mi nem mert tuti pénzes lenne. Hát na. Ez van. Sztem nem lenne rossz ötlet. Sajnos ez csak képzelet. Talán egyszer eljön az ideje.
39.
revesz15
ki tud egy jó muti játékot nekem mondani ami nem akció?
38.
Avvoltoio
jólenne látni egy mmo- toplistát is, vagy padig azokat is beleszámíthatták volna ebbe a toplistába, igaz akkor az itteni játékokból mind lekerült volna a listáról.
36.
Sogi
april mi a faszomrol beszelsz??? bazzeg fejlodik a vilag.... regen is ugyanez volt. nekem sincs atomeromuvem, de legalabb nem beszelek hujeseget. es a crysishoz messze nem kell jo gep. sztem eleg jol lett optimizalva, ugyanis nekem is boven megvan a 25-30fps. igaz csak minimumon, de mas jatekrol nem mindig tom elmondani. ez van fejlodo vilagban elunk-.-'
35.
t.roli
user 1 tom, de valaki lentebb mondta h miért nincs benne a halo 3... hát ezért írtam h pc-s játékok
34.
Racsika
Ezek csak pcs játékok, és csak fpsek. Szal kicsit csalóka a hír... Neverwinter, age3, starcraft, warcraft, wow, guild wars hol van? :D Pedig szerintem beleférnének a top10be...
33.
user1
t.roli:"+ ezek csak pc-s játékok "A hír címében is ez van....:)
32.
arpii
Jaa, az ilyenekről meg ne is beszéljünk, mint a crysis. Felőlem be is zúzhatják az utolsó db lemezig. Egy rakat szar az egész. Dzsungelesnek elég szép volt a far cry is és max grafon ment szaggatás nélkül, ez a szar meg alig ad le néhány FPS-t óránként, ocsmány ~8-10 éves grafikai szinten. Nekem nem kellenek ezek a selejtek.

Sőt EA nekem egyáltalán nem kell. UBI a király, azonbelül is az UBI Montreal, mert ők nem adják fel az elveiket, és nem a kókánymunkára mennek, hogy minél többen vegyék meg a szaros videókártyájukat 100 ezerért. Az a hülye aki megveszi! Annyiért komplett high-end gépet veszel.

Na nem idegelem magam, mert nemnormalis ami a játékiparban folyik.
31.
arpii
Nos emberek! Ennek a hírnek a címe nem valós. Hozzá kellene tenni kisbetűvel, hogy a gamespy adatai szerint.

Én sokat játszottam már tört és eredeti szervereken is, de már nemsok tört szerver van HL-ből. Azok szinte nem számottevőek.

Mivel tudom, hogy mit hol keressek, így nem is volt nehéz megtalálnom a borzasztó tévedések elkerülésére beszúrandó statisztikát. ". Half Life - 38,821 szerver, 131,490 játékos"

Ehelyett csak a CS1.6-tal:

Counter-Strike players current 177,985

servers 104,225

Servers Player Minutes/ Month 7.511 billion

Szóval ez a helyzet. Szerintem adjon ki akármilyen részt a cod, soha nem éri utól a valvét.
30.
t.roli
+ ezek csak pc-s játékok
29.
PACALT007
a crysis azért nem fog jól startolni a ranglistán mert atomerőmű kell hozzá... nem úgy mint a cod2-höz v a hal-life-hoz.

Bár amint olvasom h milyen űbermegafasza gépeik vannak itt egy-két embernek -tisztelet a kivételnek- nem lesz probléma a cyrisist feltornázni a ranglistán.

Erről jut eszembe mennyibe is kerül a játék EREDETIBEN???

Maradok a COD2-nél meg a Pro Street-nél ezek legalább nem csak minimum gráfon futnak. Ja és lehet h nem eredetik XD sőt előfordulhat h törtszerveren is vagyok, vagy nem. :)

28.
pappandris3
Azér azt is vegyétek figyelembe, h nem csak eredeti szerverek vannak...

Hanem mondjuk ilyen illegális dolgocskák is működnek ámm...

Szal ez a listácska nem éppen lehet a legvalószínűbb, gamespy. xfire meg minden encsöm-bencsöm nélkül....

Ugyanis ún. "törtszerver" atom sok van [sztem] és azon is vannak egy páran... szal azt is fel kéne mérni... (én egyet se használok amúgy xD csak eredeti xD)

ENCSÖM-BENCSÖM RulZ
27.
akira123
21: Online MULTIPLAYER játékok, én nem mmo játékok. A kettő azért nem ugyan az. Kíváncsi vagyok a cod4, crysis, ut3 hol fog indulni majd a listában.
26.
Optimus Prime
GamSpy-t én se használtam sose. :P

Nem kell, nem tudom mire jó és hogy működik. :D

Azért hiányolom a Age of szériát, vagy a még mai napig népszerű(?) Elite Force játékokat. Tény, nincs milliós tábora, de 7 éves kora ellenére a mai napig van jó pár szerver.És a Halo hogy hogy kimaradt???
25.
t.roli
nem véletlenűl nem használom...
23.
wildláma
azért tényleg elég szánalmas hogy az 1. helyen CSAK 131.490 játékos van
21.
Szodalit
"A legnépszerűbb PC-s online multiplayer játékok"

wowot tudtommal több millióan játszák, aztán még a listán sincs fent, bár nem is csoda, mert egy wowosnak minek gamespy :D....
20.
Glek
Höhh elöször 2 millát olvastam a BF2-höz Sogi listáján... :D

Egyébként meg tényleg hülyeség mert sokan nem használnak Gamespy-t... soha sem volt a gépemen... :)

Egyébként a kiegeket is számolni kéne, meg pl BF2-nek sokan booster packel játszanak... gondolom azt se számolták.
19.
Callation
Csak a Cod-ok vannak meg de már nem játszom rajtuk!
18.
Sogi
www.lent emlitett x-tüz.com----> itt akar a te jatekidodet is lemerheted, regisztralsz, felteszel 1 progit, es jatszasz:) kozbe meri az idot. jatek kozbe beszelgethetsz, servereket is kereshetsz. screenshotot is csinalhatsz, amit felraksz... szal sztem nem rosz cucc:D
16.
huszti
Sogi: hopp, máris kicsit más :D:D
16.
Wizard8
jah kulonben hol a wow es a cod2 tuti első 3ba benne van es cs max 10. :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...