Unreal Tournament III - és az X360-as változat?

  • Írta: fojesz
  • 2007. november 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Mark Rein, az Epic fejese végre-valahára tisztázta az Unreal Tournament III Xbox 360-as verziójával kapcsolatos tényeket, híreket, félreértéseket.
Mark Rein, az Epic fejese végre-valahára tisztázta az Unreal Tournament III Xbox 360-as verziójával kapcsolatos tényeket, híreket, félreértéseket.



Elmondása szerint jelenleg áll az Xbox 360-as verzió fejlesztése: az anyag már játszható állapotban van, a további munkálatok azonban csak jövőre kezdődnek el. A csapat jelenleg elsősorban a PC-s és a PS3-as változatok készítésére koncentrál, ezért szünetel az X360-as játék készülte. Rein elmondta, hogy amint megjelenik az előbbi két verzió, továbbá a srácok túllesznek a karácsonyi szüneten, folytatódik a Microsoft dobozára írt vörzsön készítése: vagyis legkorábban a jövő év elején.
20.
20.
demon68
az 1. rész nagyon tetszett, a 2003 és a 2004 valahogy nem jöttek be, remélem ez lesz olyan jó mint az 1. unalmas már ez a "melyik konzol a jobb"vita. nekem x360-am van meg egy gyenge pc-m. azokat nem értem akik azt mondják hogy ps3-ra nehezebb fejleszteni. mért lenne nehezebb? egy sokkal erősebb gép van benne, mint az x360-ban, tehát könnyebb rá játékot írni. de nem írnak, mert a ms leszerződik sok játékra, hogy csak x360-ra jöjjenek ki, ps3-ra ne, vagy később. és ezért nekem jobban bejön az xbox. de biztos vagyok benne, hogy pár év múlva, mikor már jobban ki tudják használni a ps3 erejét, sokkal szebb játékok lesznek rá mint box-ra. a pc-ről pedig annyit, hogy el nem tudom képzelni, hogy fogok egér nélkül ut-zni.
19.
19.
air 2
Annak idején az xbox is erősebb hardver volt,mint a Playstation 2..És mégis a PS2 nyerte a csatát.Most az X360 tényleg gyengébb hadveresen,de nézzétek meg a játékkínálatot...
18.
18.
mikee
ez máá nagyon unalmas!! aa jó kisfius duma őszíntén mit érdekel minket hogy ők fikázzák egymást hagy fikázzák hajrá........
17.
17.
Asher
Ez nem ilyen egyszerű. Az UT igen nagy név (mégha én nem is szeretem el kell ismernem hírnevet szerzett magának), és ha valaki konzol vásárlásán töri a fejét, nem biztos hogy x-boxba fog fektetni karácsonykor ha ilyen nagy nevek jelennek meg PS3-ra. A HAZE is karácsony táján jön ki.

Lehet nem könnyű fejleszteni PS3-ra, mégis az Epicnek valamiért megéri. Kéretik ezért nem fikázni. Mindenkinek a maga dolga milyen konzolt/nem konzolt szeret. Én PS fan vagyok és soha nem vennék X-et, de nem fogok fikázni.
16.
16.
Glek
LOL kenny... mert az nem egy tulajdonsága hogy nem lehet rá (talán még, ki tudja a jövőt) normálisan fejleszteni... nem csak a hardver van maga, mint erő... És elképzelhető hogy szebb lesz, és az sem biztos hogy kimarad pálya, ha meg ki is marad... nagy cucc felteszik live-ra...
15.
15.
kenny22
látom itt mindenki elvakult ms imádó... de attól még nem kell fikázni vagy leértékelni egy olyan gépet ami sokkal többet tud az ő szarboxuknál... az hogy a fejlesztők bénák és nem bírják kihasználni a gépek adottságait az nem azt jelenti, hogy szar! tudom hogy most ezren fognak egyszerre fikázni, de nem érdekel én csak közöltem a tényeket... akinek nem tetszik nem kell válaszolni!
14.
14.
Optimus Prime
Az MS nem jár rosszul, hisz a PC-s verzió Windows-on fut.

Amúgy nekem mindegy. Csak PC-m van, és mivel ezen a közpes gépen is simán fut akár közepes beállításokkal is, még lehet, hogy a full játékot is megveszem.
13.
13.
t.roli
Vikitiki: az xbox os verzióból kimarad jópár pálya így is, de biztosan szebb lesz 360 ra mint ps re...
12.
12.
Vikitiki
csak nehogy a ps3 masok szivjonak mert lehet hogy x re szebb lessz a game :D
11.
11.
Shoter
7.



Ennyi játék után egy darabig semmi nem kell, azt se tudja az ember mivel játszon, no meg jövú év elejétől újra jön a játék dömping, nagy címekkel, persze szar lehet, hogy ps-re minden csúszik...



De Te fogalmaztad meg a legjobban a helyzetet ami ps-nél van....szívás :DDD

10.
10.
Glek
kenny22, nemtom ki szív... :P Én biztos nem... Az előző rész számomra töredékét se adta vissza az 1. résznek, szal így nem is várom. Pedig az 1. rész volt az egyik kedvenc játékom... :(

9.
9.
Asher
Érdekes egy hír. Nem tudom mi állhat a háttérben, de az MS biztos szívja most a fogát. Haha.:)
7.
7.
kenny22
végre szívnak egy kicsit a box-osok is!
6.
6.
Pukhi-zik
még annyit, h a régi Unreal az egyik legjobb game amivel játszottam.Az új vudukettes kártyán toltam glide-on anno. nagy szó volt.Sajna a 2 nem adta vissza azta varázslatos világ filinget amit az elsö rész nyujtott.
5.
5.
Pukhi-zik
mcwolf pontosan. Ebből látszik ,h az újhullám azt sem tudja mifán terem az Unreal.Hála nem tul nagy veszteség a késés mivel van mit nyomni. De azért legyen csak tökéletes.Kb ennyit várok töle.
4.
4.
mcwolf
A single player Unrealt nem fogják folytatni,az UT-t biztos hogy nem hagyják abba.
3.
3.
StoryTeller
Nemlesz UT4. Nézd meg a korábbi cikkek közötti hírt : "Az epic nem tervezi folytatni az Unrealt"
2.
2.
Dentis 360
A demó elég korlátozott,de a teljes majd olyat üt,hogy 3 évig szédelgünk....Azután,meg jönn a UT4... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...