Beowulf - ismét összecsap a PS3 és az X360

Link másolása
Egy újabb videó érkezett, amelyben összemérik a PlayStation 3 és az Xbox 360 képességeit a Beowulf című játék segítségével. Vajon melyik gépen a szebb?
Egy újabb videó érkezett, amelyben összemérik a PlayStation 3 és az Xbox 360 képességeit a Beowulf című játék segítségével. Vajon melyik gépen a szebb?


56.
56.
kenny59
szerintem a PS3-on jobb

55.
55.
Batri
a nagy Xbox fanoknak :D

Történt ugyanis, hogy Randy Nunez beperelte a redmondi óriást, mivel a Bungie által fejlesztett Halo 3 rendszeresen lefagy, összeomlik, stb. Magyarán nem "simul" olyan jól az X360 a Halo 3 korongjára, mint a tökéletes méretű kesztyű az ember kezére.

A vádirat szerint számtalan felhasználó tapasztalta ugyanezen problémákat, gyakorlatilag használhatatlanná téve konzoljaikat. A papírok különböző weboldalaktól, blogokból idéznek.



Tény, hogy valóban akadtak, s akadnak a mai napig technikai jellegű problémak a konzollal. Óriási összegeket költöttek már javításra.



Ha a jogorvoslat keresése folytán a bíróság a felperesnek adna igazat, az komoly hatással lenne az iparágra, hiszen bárki beperelhetné a fejlesztőket, kiadókat, ha az általa vásárolt játék problémákkal terhelt, s ez lehetetlenné teszi annak élvezetét.
54.
54.
t.roli
ha már elolvassák az is valami, egy lépés a szebb jövő felé...

Az tuti, h azok akik ezt nem értik meg, azoktól soha nem kérnék semmit...
53.
53.
G Logan
t.roli

szerintem ezeknek hiába irkálod ezeket ugy se érdekli öket hiába van igazad nekekik akor is a xbox a király pedig bármelyik kozol boltba bemész meg mondják hogy a ps3 sokkal jobb.

meg a játékokal van hogy xboxra sokal több van lehet söt biztos de azok közöt nagyon kevés van ami emlitésre mélto.
52.
52.
t.roli
Újabb hír, ezt személyesen spyqtechnek és a hasonló ellenzőknek figyelmébe ajánlom, amikor a blu ray ról beszél, h nem ér semmit. ÁÁ nem... Csak olcsóbb lesz a dvd stb... A hír az origo.hu ról:



A nagyfelbontású verzióban kiadott filmek piacán Európában a Blu-ray áll nyerésre: ilyen formátumban értékesítik a kontinensen a legtöbb nagyfelbontású filmet.

A Blu-ray Disc Association a Media Control Gfk International cég eladási adataira hivatkozó közleménye szerint a Blu-ray-lemezen (BD) eladott filmek száma Európában nemrég lépte át az egymilliós darabszámot. A kontinensen a nagyfelbontású DVD-filmek 73 százalékát ilyen formátumú lemezen értékesítik, míg a rivális HD DVD formátum csupán 27 százalék körüli részesedéssel bír - számolt be a Reuters. A sikerhez minden bizonnyal hozzájárul az is, hogy a Sony PlayStation 3 konzolgépe alapból elboldogul Blu-ray-filmekkel, sőt, a játékgép a piacon kapható legolcsóbb lejátszó.



A BD-lemez mögött álló iparági szervezet közleménye szerint a legnépszerűbb három HD-felbontású filmjük a 300, a Pókember 3, illetve a Karib-tenger kalózai - A világ című alkotások voltak. A filmstúdiók és a szórakoztatóelektronikai eszközök gyártói számára az új generciós videoformátumok remek lehetőséget jelentenek arra, hogy feltornázzák csökkeni eladásaikat az otthoni DVD-k piacán. A vásárlók dolgát azonban nehezíti, hogy két különböző formátumban, HD DVD-n és a Blu-ray-en adják ki a filmeket, s egyelőre csak kevés olyan eszköz van, amely mindkét típussal elboldogul, ráadásul ezek meglehetősen drágák is. A hazai piacon gyakorlatilag egyeduralkodó a Blu-ray, ezen a formátumon magyar kiadású filmek is megjelennek, míg a HD DVD-ből csak néhány külföldi importból származó példánnyal

lehet találkozni.

[origo]
51.
51.
t.roli
Megigértem magamnak, h a gamekapcsonak nem küldök be mosmár hírt, amióta kétszuer is leadták saját nevükbe azt a hírt, amit már azelötti nap beküldtem. de azért ide írok hírt, amit főleg gyurkának, és az összes sony utálónak szól... (félre ne értsétek, nioncs olyan sok, de gyurka pont az). 576 os hír:



Díj Kutaraginak

/General/

Két hónapon belül a második díjat zsebeli be Ken Kutaragi, a PlayStation atyja, a PS3 kezdeti döcögése után a képből kissé kikerült mérnök zseni. Kutaragi érdemeit a D.I.C.E. konferencia szervezői ismerték el, megitélve a japán úrnak a 2008-as életműdíjat. A méltatásban a PlayStation létrejöttének fontosságát hangsúlyozták ki: "ha nem lett volna az eredeti PlayStation, akkor ma nem lenne egy több milliárd dollárt érő videojáték ipar sem".
50.
50.
G Logan
Azért mert neked az van fura felfogás.

49.
49.
Lampard19
ÁÁ sokkal jobb az xbox 360 grafika. Az elején is sokkal komolyabb azon a villámos részeknél.
48.
48.
mcwolf
ja,bocsi. Kicsit le vagyok lassulva:-)
47.
47.
mcwolf
Ja,Dareal:

A GTA IV mióta X360 exklúzív????
45.
45.
Slik
Mekkora egy nagy rakás szar ez a játék
44.
44.
Sohi
44: Passzolok, gondolom ott egy kicsit lasabban tölt be mindent a box
43.
43.
Glek
Hmmm hát szerintem PS3-on jóval szebb amikor a víz folyik a hajón... a fények meg megint 360-on a jobbak (nem ez a kontrasztos hülyeség xD)
42.
42.
G Logan
Tök mindegy hogy mejik gépen a szebb ugy se az dönti el hogy játszani fogok rajta vagy nem .

Aki meg gondolkozik hogy milyen gépet vegyen anak anyit tudok mondani hogy ha ps-es voltál akor ps-t vegyél mert ugyse fog tetszeni a xbox és ez általába forditva is igy van , nekem is igy volt azért is cseréltem le wii re a boxot mert sokal élveszetöbek rá a játékok. A ps3 meg anak aki igazi ps volt anak tetszik mert már sok jo

játékot ki adtak rá és még jön a msg4 ,gta4 ,gt5. tekken 6, stb.nekem 100%-ig bevált

41.
41.
dareal
lac15 igazad van, csak rosszul emlékeztem. egy dologban exkluzív az x-es gta4, a hozzá külön letölthető tartalomban (bár ebben szerintem _majd_ a pc még jobb lesz, az előző részeket figyelembevéve, csak kérdés, hogy mikor lesz pc átirat :))



ettől függetlenül most biztos, hogy x-et vennék, mass effectet nem gyengén szeretném én is tolni, olyan név meg nincs ps-re ami annyira kéne :)
40.
40.
lac15
gta4 mióta box exkluziv dareal?

nem akadozik csak lasabbnak tünika játék mert kevesebb fps-el megy

ezt a fejlesztők baszták el
39.
39.
huszti
sohi: kicsit szopacs ez akkor annak, akinek nincs merevlemeze az Xbox360-jához, vagy ott nem így van?:S
38.
38.
Sohi
41: Az assassinnál ez a variáció nem merülhet fel, mert azzal kezd a játék, hogy felmásol 1,5 gigát a merevlemezre és onnan megy. Sajnálom, kiváncsi lennék, hogy másnál is ugyanez van-e...
37.
37.
huszti
GaborK te fogyi, nem azt írtam, hogy a feljesztők szarul álíltották be a kurva kontrasztot, hanem azt, hogy a GT állította el direkt...Mellesleg nincs semmilyen konzolom. Ennyit az elfogultságról..
36.
36.
dareal
Sohi: nem lehet, hogy a gép olvasója nem az igazi? akkor előfordulhat, hogy van aminél nem jelentkezik hiba, más viszont megakad (bár akkor nem "kifagyna", hanem az arcodba dobna egy kis üzenetet hogy pls insert disc or whatever).
35.
35.
Sohi
35: Már nem az első eset, a Karib tenger kalóza játék is akadozott. Másnál ilyen nem fordul elő? Gondoltam már arra is, hogy a TV-mel van a gond 32"-os Sony HD-ready, lassú a válaszideje vagy valami hasonló, de akkor a Motostorm, F1, The godfather miért nem akadozik?

Olyan mintha kb 20 fps-sel szaladgálna. A polcra nézve most látom, hogy a Blazing Angels is ezt csinálta...
34.
34.
dareal
Sohi: X-en nem szaggat az AC (nincs X-em, havernak van).

vidről annyit, hogy marhaság. egyik gép sem rossz, bár igazság szerint ha vennék, most tuti x-et vennék. miért? olcsóbb, sokkal több és jobb exklúzív jelenik meg rá (mass effect, gtaIV, 2 olyan név ami miatt már tuti, hogy x lesz és nem ps).

ps-t majd veszek később, a hw iszonyat jó (programozhatósága viszont kiba szar), de igazából még nincs sok értelme azt venni, játék alig van rá (x-hez képest), a játékok között meg nincs sok difi. a megjelenési dátumokban viszont nem kicsi a difi, az x javára. nem azért vennék konzolt, hogy húúúú, ilyen über hw van a tv alatt, viszont játék nuku, hanem azért, hogy amiket rég várok (mass effect, gta4) azokkal játszhassak. megvenném most a ps3-at, baxhatnám is, mert amivel játszanék az x-re van, szal ugyan úgy a haverhoz kéne átmenni (oszt bő 1-2 év múlva majd lesz ps-re is, akkor minek vegyek most? majd akkor veszek ps3-at, akkorra az x viszont már gyenguci lesz (szerintem, de a fene tudja).
33.
33.
dextor25
Criss Source: te is igen segg egy gyerek lehetsz.... akkor gugolj a ps3 ad fölé s szipákold be...
32.
32.
Sörivó
Ú gyerekek ! De béna ez a játék ,már cserélem is be valami másra ! Amúgy 1 másik oldalon olvastam,hogy 42 pontot kapott 1 értékelésen, az Assassins 81-et és COD 4 91 -ET !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...