Lezárult a F.E.A.R. Gold nyereményjáték

  • Írta: Daks
  • 2007. december 2.
  • Nyereményjáték
Nyereményjátékunkban a CD Projekt Magyarország jóvoltából egy eredeti F.E.A.R. Gold PC-s játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!
Nyereményjátékunkban a CD Projekt Magyarország jóvoltából egy eredeti F.E.A.R. Gold PC-s játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!


A nyereményjátékra rengeteg helyes megfejtés érkezett, azonban bármennyire is szeretnénk mindenkit megajándékozni, sajnos csak 1 darab eredeti játékot tudunk oda adni. A szerencsés nyertest hamarosan e-mailben is értesítjük, az ajándékát 2-3 héten belül postán kapja meg. Ne csüggedjen az se, aki most nem kapott semmit, mert hamarosan újabb nyereményjáték indul, karácsonyig pedig legalább még ötféle különböző játék osztogatásába kezdünk bele!

Eredeti F.E.A.R. Gold játékot nyert:
stevenson
17.
Daks
hehe :D ami vannak olyanok akik az ilyen neha vicces, neha csak viccesen konnyu kerdesekre tudnak felelni, addig minek neheziteni? :)
16.
asadasad22
Daks: Akkor legyenek igazi szopatós kérdések, olyanok, amik megtévesztő részletekre mennek rá :)
15.
Quent1n
Az szép szám én olyan 5-600 ra gondoltam! Lehet több kérdés kéne vagy olyanok amikre a valasz jobban el van rejtve :) Ilyen 100 kérdésböl allo megakviz :D :D
14.
Daks
a kisebb jatekoknal 7-900 megfejtes szokott lenni, a nagyobbaknal (cod4 pl) 1000-1500 kozott, de a szam folyamatosan no. ezek kozt 99-100% helyes valasz van :)
12.
Quent1n
Jok ezek a jatekok de sztem a jövöben lehetne mindig legalabb 5db mert gondolom egyre több jatekos van és ugy több esély lenne nyerni meghát ez relative nem is olyan draga gamma volt. :) Amugy plussz 5letként legközelebb kirakhatnatok hany beérkezett tipp volt és azokbol hany lett jo. Én kiváncsi lennék rá. :) Egyébként pedig csak így tovább jok vagytok, és ezt értem az egész GK-ra!
11.
air 2
Gratula,nem vagyok írígy,de vigyen el a FEAR-os kislány:)
10.
JcGross
mér kell gratulálni? Hogy tudta a válaszokat?
9.
wildláma
kell a francnak ps3-ra :)
8.
Uncharted
PS3-as is lehetne egyszer az életben!:)
6.
viceviktor
jaja x360-as kvízt a népnek:D:D.

5.
wildláma
most x360-ra legyen már a nyeremény mert arra nagyobb lenne az esélyem. mivel arra REMÉLEM csak az x360asok szavaznak rá
4.
Dentis 360
Legközelebb mi lesz a nyeremény?
3.
lac15
grat a nyertesnek

remélem legközelebb énis ilyen szerencsés leszek
2.
SWBF2
Csak 1?Legutóbb még 5 volt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...