Yakuza 3 médiadömping - képek és videók

  • Írta: Daks
  • 2007. december 5.
  • Hír
Link másolása
A Yakuza 3 felhagy a modern kori kardforgatással, így kalandjainkat az 1600-as években folytathatjuk. Ebből jött most egy rakat kép és pár videó.
A Yakuza 3 felhagy a modern kori kardforgatással, így kalandjainkat az 1600-as években folytathatjuk. Ebből jött most egy rakat kép és pár videó.

A Playstation 3 exkluzív sorozat legújabb része a SEGA jóvoltából 2008. március 6-án jelenik meg - sajnos csak Japánban. A nyugati premier időpontját egyelőre homály fedi, csak reménykedni tudunk, hogy már nekünk se kell sokat várni az anyagra. Ma összesen 32 képpel és 4 videóval bővült médiatárunk.

Ha a videók nem jönnek be, akkor frissítsd az oldalt, vagy próbálkozz később!









7.
7.
LnB
fúdeirigyelem a ps3 tulajokat ennyi game 1 áráért... :)
6.
6.
LnB
mert ebbena gamben RichardBurnsRAlly szintű Teknős szimuátorversenyt és Vetkőzős póker -t is beleépítenek ,hogy mindenkinek jólegyen. Bónuszpályaként pedig patkányt irányítva küzdhetünk meg a rút kígyóbácsi ellen :D
5.
5.
Pekferi
és a teknősversenynek? xD
4.
4.
huszti
mánemazé, de az utolsó előtti képnek mifasz köze van a yakuzához, a vérhez, a gyilkoláshoz?!
3.
3.
LnB
Na az 1.videón már látszik hogy az Ai annyira penge ,hogy míg a hős kaszabolja őket ők nem is figyelnek rá, csak fejbeszámolnak x) elég rosszul fest hogy az ellen csak áll...
2.
2.
Trishtan
Lenne inkább Shenmue 3 :-(
1.
1.
kasy
Remélem az irányításra nagyon odafigyelnek. Nem lenne jó ha két támadógombot kellene nyomni ész nélkül aztán had fröcsögjön a vér. Az N3 óta kevesebb bizalommal vagyok a hasonló játékokkal szemben.

Egyenlőre szép és jó a dolog, maradjon is így.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...