Nemváltoztatás a Saints Row 2-ben?

  • Írta: Daks
  • 2007. december 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Egyesek igencsak értik, hogyan kell nagy botrányt csapni valami körül. A legújabb pletykák szerint transzvesztitát is irányíthatunk a Saints Row 2-ben.
Egyesek igencsak értik, hogyan kell nagy botrányt csapni valami körül. A legújabb pletykák szerint transzvesztitát is irányíthatunk a Saints Row 2-ben.

A Gameplayer magazin egy friss előzetesében az olvasható, hogy a Saints Row 2-ben irányíthatunk férfit, nőt, vagy "valamit" a kettő között. Az irónikus kifejezés a játék átdolgozott karakter testreszabási rendszerére utalt, melynek köszönhetően bármikor megváltoztathatjuk karakterünk nemi hovatartozását. A shemale effektus eddig nem sok játékban kapott szerepet, egyedül talán a Final Fantasy az, amire ilyet rá lehet húzni, bár a Dead Rising főhőse se ijedt meg, ha női ruhába bújtattuk.

Hogy ne csak erre ugorjanak a kritikusok, politikusok, és persze agresszív ügyvédek, az egyik frissen kiadott képen egy repülőgép látható, mely éppen egy bevásárlóközpont üvegfalát töri át. A 9/11-es incidens óta az ilyen dolgokra marnak az amerikaiak, és akkor még nem is említettük azon részleteket, miszerint a Saints Row 2-ben lehet majd embert rabolni, pajzsként használni a járókelőket, és fegyverként a postaládákat, és egyéb tárgyakat, ami a kezünkbe kerül. Reméljük a mostani fejlemények csak a gyors hírnévszerzés miatt kerültek nyilvánosságra, és nem lesz ténylegesen ilyen durva a játék.

9.
9.
Halo 3
hé skacok nem tudja valaki hogy hol lehet megvenni a saints row 2-őt

8.
8.
szajré
Nekem megvan a az 1 része de abban nincs túszejtés.
7.
7.
Xabinho87
Én játszottam vele és NEM volt benne túszejtés.:)
6.
6.
JcGross
Én nem jáccottam vele de olvasta a bűntettekről és tényleg írtak emberrablást...
5.
5.
shadow16
nem volt az első részben. első részben olyan ovlt. h bemész a boltba ráfogd a fegyvert és neked adja a pénzt. aztán könyrög neked h ne öld meg.
4.
4.
Shagy
TÚSZ EJTÉS VOLT AZ ELSŐ RÉSZBEN IS :D
3.
3.
ldavid
ez a repülős már volt a múltkori magazin scanekben is
2.
2.
Xabinho87
Szerintem ez egyáltalán nem durva. Semmivel nem durvább mintha mész az utcán és mindenkit megölsz. GTA jellegű játéknál már amúgy is hiányzott a túszejtés.
1.
1.
sosyname
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...