Nem lesz PC-s Star Wars: Force Unleashed

  • Írta: Daks
  • 2007. december 21.
  • Hír
Link másolása
A LucasArts ma jelentette, hogy felesleges várni a Star Wars: The Force Unleashed PC-s átíratára, tartják magukat a korábbi, only nextgen tervekhez.
A LucasArts ma jelentette, hogy felesleges várni a Star Wars: The Force Unleashed PC-s átíratára, tartják magukat a korábbi, only nextgen tervekhez.

A PC-s Star Wars: The Force Unleashed híre a napokban kapott szárnyra, a HMV nevű brit internetes áruház ugyanis előrendelhetővé tette a játék személyi számítógépes változatát. A TheForce.net ma utána érdeklődött a dolgoknak a LucasArts-nál, akik kérésükre elmondták, hogy a HMV értesülései helytelenek, a játékot csak Playstation 3, Xbox 360, PSP és N-Gage 2 konzolokra készítik el, a PC-s átíratra felesleges várni.

A legújabb Csillagok Háborúja univerzumban játszódó LucasArts termék jövőre jelenik meg, a története az Episode III és IV közötti időszakot dolgozza fel. A játéknak köszönhetően újabb fehér folttól szabadul meg a Star Wars saga - a rajongók ugyanis megismerhetik Darth Vader titkolt tanítványát.
71.
71.
gukkaboy
70.
70.
gukkaboy
az egyik forumon olvastam h ha itt jo sokan regizunk akko lehet h lessz swfu pr-re: http://www.petitiononline.com/g5d4iu5f/petition.html
nemtom h igaze de aze egy regisztralast meger!!!!
69.
69.
zajré
Én olcsóbban be tudtam szerezmi egy 360 prénium csomagot.
68.
68.
t.roli
Pekferi: "hát az x360 arcade már 60-ért van...és kb annyit tud mint a PS3...még mielött valaki azzal jönne hogy 7 mag...1* valaki írta h szte ezt se tudják kihasználni, a PS2őt se bírták"

miben tud annyit mint a ps3? teljesítményben biztos nem. még kb egyenlő a két konzol.... MÉG....
67.
67.
Pekferi
de ez az én véleményem....
66.
66.
Pekferi
hát az x360 arcade már 60-ért van...és kb annyit tud mint a PS3...még mielött valaki azzal jönne hogy 7 mag...1* valaki írta h szte ezt se tudják kihasználni, a PS2őt se bírták + nem is lesz annyi különbség a 2 gép között hogy érdemes legyen váltani..
65.
65.
freestylerrr
egyrészt én is osztom az igazát ! de másrészt nem !

De haggyuk ezt nem akarok vitatkozni akkor is jólenne ha PC-re is nyomatnák !

Majd kiderül !

a remény hal meg utoljára !

Amugy szerintetek mikor megy le egy PS3-ára ugy kb 50-60 ezer-re ?

mert kb annyit áldoznék konzolra többet nem :):D
64.
64.
szajré
63.
63.
t.roli
Criss Source: óh köszi. ennyire nem kellene, nem szoktam elszállni de igazad van, tényleg mindent jobban tudok sok más:) bóknak veszem bár mondom nem kellett volna ennyire, mégha tényleg igazad is van. Röviden tömören megmondtad.



Amúgy komolyan mondom kezzd elegem lenni sokszor abból h TI jobban tudjátok azt, amit a játékgyáertók tudnak. Nem tom othona fotelban űlve honnan gondoljátok h jobb az ha kiadják pc-re, ha kiadhatják konzolra. biztos tényleg ők a hülyék h nem tudnak számolni és ők nem látják át az anyagi helyzetüket. ezt nem én mondom vagy kis józsi hanem akiknek ez a munkájuk, olyan szinten h készítik is és eladják.........
62.
62.
t.roli
Criss Source: NEm tom miről beszélsz, amikor egy pntban kitértem arra is, h azért is kevesebb warez a konzolon, mert azt még ki is kell kódolni, de pc-n elég csak egy crack... Látom figyelmesen elolvastad amit mondtam, szal azért köszi h elárulod nekem azt amit én is mondtam. bravo
61.
61.
Optimist
Nem 100% de elég valószinű az a hír hogy bár maga a LucasArts nem de a Krome Studios kiadja a játékot Ps2-re és Wii-re és DS-re is.
60.
60.
t.roli
EA sem ad ki mindent. Fifa street, Burnout... igazából szinte a legjobb játékait nem dobja ki PC-re. a konzolos FIFA is jobb mint a Pc-s stb-stb. Fight Night és még sorolhatnám bőven. Kevesebb az az EA termék, ami van pc-n és nincs kozolon. Hát még h jó is legyen...

Amúgy mien haszna lenne a Microsoftnak ha PC-re is kijönne? Gondoljuk át: Kijön konzolra, már a konzol ára megjön. Kijön PC-re és ha új gépet veszel, semmi nem jön be a Microsoftnak. És akkor elvette a pénzét a pc a konzolja elől amiből viszont pénzt kap.

Megveszik a játékot. Pc-n semmit nem kap a Microsoft, mivel bárki írhat rá progit, akár én is és pénzt is kérhetek vele, és egy FT-sem adok a Microsoftnak. Ezzel szemben ha a Microsoft Xbox ára csinálnak játékot, akkor perkál nekik a játék gyártója, kiadója, és még a játék árával meg is veszed a licenszet meg minden, h azzal a játékkal játszhass Xbox 360 on, ez 3000-6000 Ft os összeg játékonként, tehát már jobban járt a Microsoft. Csak eredetikről beszéltem, de ha másolnak rá, akkor is jobban jár a Microsoft, mert megvetted elötte a konzolt, és ha a windowson játszol megintcsak nem kap semmit a microsoft.

Senki nem gondolkodott el közületek azon, h lehet h tényleg veszteséges Pc-re fejleszteni? Senkinek nem esett még le ha asszongya egy kiadó h nem éri meg megcsinálni pc-re mert veszteséges??? Nem gondoltatok ebbe bele, h lehet nem pénz folyik be nekik és lehet az csak elfolyik?? Még úgy is h ők fizetnek a konzolgyártóknak! Még úgyis megéri nekik. A Stratégiai játék talán az ami biztosan nyereségesebb. Fps is de az se teljesen már. Senkinek nem jutott eszébe, h ahoz h pc-n is legyen a játéka ahoz még egy csapat kell, akinek a munkáját ugyanúgy meg kell fizetni?

Konzolon még ha másolsz, azért chippet meg mittom én mit kell fizetni, sokan nem is tudják h lehet rá másolni, tehát több eredeti játék jön be onnan nekik, mint pc-n ahol mindenki tudja h nem kell chip ehez...

Gondolkozzatok légyszives. Minek tartsanak fenn egy olyan részleget, ami pc-re gyárt, veszteségesen, vagy minimális haszonnal működik.

Sztem nagyon jó példa erre a legnagyobbak között Take Two. GTA SA a legnagyobb eladásokat produkálta, és pc re mikor kijött hatalmas veszteségekkel zárt, amibe majdnem csődbe ment. Ehez kellett egy idióta mód rengeteg idióta amerikaival. De sikerűlt kikészíteni a kiadót.

Nem beszélve rengeteg tönkre ment játékgyártóról, akik pc-re csináltak csak játékot, megalapultak és elis tüntek... Konzolon minden játéknak neve van, mert a Sony+Microsoft+Nintendonak+Egyébnek érdeke h reklámozza. Pc-n ki járhat jól? A videókártyások. Ennyi
59.
59.
freestylerrr
66: Nem ez szerintem igy helyes és logikus !

De hát ugyfest hogy mégus van valami akadálya !

De ha a Microsoft csinál game-t azt sem értem meg miért nem adják PC-re hisz microsoft Windows !

Tehát az is nyereséget termelne nekik !

éljen az EA aki a legrosszabtol a legjobbig minent ki ad mindenre !

(Csak poén volt de van benne igazság is...XD)

Boldog karácsonyt csáó
58.
58.
szocs08
64: Ezzel én is egyet értek. Nem tudom miért nem adnak egy játékot minden platformra. Nem igaz hogy nem hozná vissza a fejlesztési költségeket. Jó ha a Sony vagy a Microsoft ad ki egy játékot azt értem miért nem adják ki a másik konzolra. Na de a PC. Az teljesen semleges, azzal senki sem járna rosszul. De lehet hogy ez csak az én véleményem.
57.
57.
t.roli
Sithdanika: Én kiröhöglek ha öt év múlva is ugyanaz a pc-d lesz mint ma. Te viszont úgybeszélsz, mintha a pc-t nem kéne fejleszteni. És mien évekről beszélsz??? A sima xbox is 4 évig bírt, ps2 ről enm beszélve, és a kis sárgakazettás gépeket mai napig tudod venni lassan 20 éve. Sőt már fejlesztik is a sárgakazettásokat Polistationra, és Vi re...

Nem a divatból megy ki a konzol, max elöregedik. de sokkal tovább él mint egy pc amihez nem nyúlsz
56.
56.
RowLe
Számomra tökre felháborító, hogy most úgy állnak a srácok, hogy nem lesz számítógépes változat! Nekem az a véleményem, hogy ha egy játék megjelenik, akkor mindenki játszhasson vele, és mindenki olyan gépezeten, amilye van. Nagyon remélem változiik a helyzet, mert a Jedi Knight sorozat elég jó volt, sőt ott van még a KOTOR is . . . és mind PC aratott nagy sikert.
55.
55.
Sithdanika
én nem tomm ti hogy vagytok vele de én nem vennék "évente" új konzolt mer azok úgyis mindíg ki fognak menni a divatból . én megmaradok a pc-nél mer az örökké élni fog. egyébként a LucasArts rá fog jönni hogy mennyit veszít ha nem ad ki egy játékot pc-re és ezért később úgyis ki fogják adni pc-re is. úgyhogy NO FEAR!!!
54.
54.
k_mark93
Én is ezen a véleményen vagyok én sem egy gazdag családból származok,viszont imádom a játékokat.Ez van.:(
53.
53.
freestylerrr
60 nyugi ezzel szerintem mindenki igy van !

Azért énsem mindent veszek meg kivéve ha az megérdemli megpróbálom valahogy kiszoritani rá a pénzt !

De ez igazábol évi 5-6 játék kivéve idén mert idén a novemberre vártam végig :)
52.
52.
szocs08
freestylerrr igazad van (mármint nem a sorok számában:) azzal nincs nekem bajom a érvelnek egy konzol mellett mert azzal lehet beszélni. De ha úgy kezdi hogy sz.r PC/hülye PC-sek (vagy épp fordítva) akkor azzal nem lehet beszélni. Sajnos én is bele estem ebbe a hibába bocsánat.



Én is warezolok de én az anyagi helyzetünk miatt. Ugyanis mi nem tudunk kiszorítani havi huszon harminc ezret játékokra. De én nem árulom csak saját magamnak vagy esetleg kölcsön szoktam adni de nem árulom. Tudom hogy már ez is bűn de hát ha nem tudok mit csinálni akkor csak ez maradt. Megvenném én a játékokat ha lenne rá pénzem, de hát nincs.
50.
50.
freestylerrr
HA rám érted hogy magamra vettem! akkor tévedsz!

Ugy általánosságban véve gondolom ha nekem mondta ha nem nem kell senkit lehülyézni a Felhasználói szokásai miatt....

Persze aki meglrdemli annak ámen....

és azért nézz fel pár nagyobb warez oldalra amint jön egy uj 360 game az már ottvan ....

És nem kevés a SEED/Leech arány :)

Igaz ez PC-re is igaz !

De amugy én azt vettem észre hogy az emberek része már csak azért jár ilyen oldalakra mert jók általában a közösségek....

Itt is jó !

Én nem rég járok erre a Site.-ra de megéltem gyurkát meg egykét fanatikust :)

De szivböl még gyurkára sem tudnám mondani hogy hülye hisz ő is megbánta és még bocsánatot is kért a mondandóiért !

Tehát nem kell senkire anyázni sem lehülyézni sem Bunkó-zni(önkritika a tegnapiért)

Tehát legyen ez egy olyan hely ahol ész érvekkel osztjuk meg véleményünk!

Legyen a fórumban egy VS-topik!

Mindenki mást szeret és bizony az ilyen HSZ háborúk eléggé tetemesen rontják az oldal minőségét....

Tehát kérem!

Legyünk egy kultúrált társadalom !

és reméljük hogy késöbb meggondolják magukat a fejlesztők és lessz valami PC-re is ebböl :)

reméljük.

Sziasztok
50.
50.
freestylerrr
hogy tudok ennyit irni mindig amikor csak 2 sort akarok ?....XD
49.
49.
szocs08
37:Képzeld egy alsó kat. PC-m van és pontosan azért mert nincs rá pénzünk hogy félévente újítsam. Max évi 50 000 költök rá a SAJÁT pénzemből úgyhogy ne mond hogy anyám pénzét költöm te segg. Mert te gondolom "saját" pénzen veszed a játékokat.
48.
48.
t.roli
10 év múlva kuriózum lesz ha lesz egy xboxod, de röhelyes lesz ha ugyanaz a pc-d lesz mint ma...

"Ne jöjjön senki azzal hogy PC-n nagy a warez Konzolon sem kisebb....SŐT !!!!!!"

Eladásokat figyelembe véve elenyésző a konzolona warez a pchez képest...

mindenkinek van igaza is meg hülyesége is, van akinek több, van akinek kevesebb, csak normálisan kéne kifejezni.

a hülye pc-seket meg nem kell magadra venni, nem a te személyednek címezte, és kevésbé bántó mintha konrétan őt szidod....
47.
47.
Batri
t.roli: akkor szerinted ez mi?: ''HÜLYE PC-sek''-mert gondolom nem bóknak szánta.és már elegem van abból,hogy majdnem az összes hirben lemondják a PC-t.10 év múlva azt se tudják mi az a x-box 360.OK lesz új x-box,de a PC az 10 év múlva is PC marad.ennyi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...