Másodpercenként 17 Wii fogyott az Amazon-on

  • Írta: Daks
  • 2007. december 27.
  • Érdekesség
Link másolása
A világ egyik legnagyobb internetes áruháza, az Amazon.com karácsony előtt 17 Nintendo Wii konzolt értékesítet másodpercenként!
A világ egyik legnagyobb internetes áruháza, az Amazon.com karácsony előtt 17 Nintendo Wii konzolt értékesítet másodpercenként!


A kiugró számadat december 10-i átlag, az Amazon vezetősége szerint ez volt a legforgalmasabb dátum, azonban a többi napon se lehetett panaszuk. Azt nem tudni, hogy összesen hány Nintendo Wii talált gazdára segítségükkel, de azt elmondták, hogy ez volt az egyik legkeresettebb termék a kínálatukban. A legjobban teljesítő játék a Super Mario Galaxy és a Call of Duty 4: Modern Warfare volt, a Wii mellett pedig a GPS-ek, a HDTV-k, és a High-Def DVD lejátszók voltak a vevők kedvencei. Újabb példa, hogy karácsony előtt mindent el lehet adni, hogy a Homárt idézzük "aranyvasárnap a boltosok még a csavarokat is meglazítják a polcokon, hátha azokat is elviszik".
14.
14.
Mikáj
12: Nincs igazatok, hisz látszik az emberek véleményén!
13.
13.
Dobi87
Valaki fel tudna világosítani engem abban, hogy lehet-e Magyarországon online játszani és letölteni a Wii-n? Köszönöm
12.
12.
zajré
11.
11.
Fight!
Egyet értek az elöttem szólokhoz de egy x360-al és PS3-al sohase fog felérni.....

Viszik mint a cukrot de meddig?????
10.
10.
Optimus Prime
A Wii totál más platfrom, mint a konzolok vagy a PC. Hisz itt nem a joystickot vagy egeret szorongatjuk. Szóval inkább egy egyedi játék platfrom, mintsem versenytárs. Hisz itt nem a grafika a lényeg - mint azt a Ghostbusters játéknál is tapaszthatjuk majd - hanem a közvetleneb játék élmény. Nem mondom, rég álmodok egy ilyenről. Klasz lenne a TF The Game, de túl drága. :(
9.
9.
Rod
...és be is előzte mindkettőt :D
7.
7.
zajré
A wii kurva jó de a ps-sel és az xbox-al soha nem fog felérni!
6.
6.
Rod
peterpal7:

Nekem már 10 hónapja van, és nem bántam meg. Mikor jöttek a negatív hangok, hogy "így megunható, úgy megunható", megijedtem én is, de ha okosan választasz játékot, hihetetlen játékélménnyel gazdagít :)

Most fejeztem be a Metroid Prime 3-mat NORMAL-on, de mindjárt kezdem is VETERAN fokozaton :D Hihetetlen, pedig nem gondoltam volna, hogy 2x ki fogom játszani ugyanazt a játékot... A Super Mario Galaxy pedig januárban lesz meg, bele se merek gondolni :)

Ja és ez a 2 játék még grafikailag is nagyon ott van a szeren!
5.
5.
peterpal7
Wii az isten!! (persze csak az új újgenerációs Nintendo konzolig:-)

Na de komolyan, a Wii így jó, a PS úgy jó, A X360 meg amúgy. Szóval mindenkinek máshogy. Én is gyűjtögetek Wii-re. És azt üzenem az "okos" és szkeptikus elemzőknek hogy csak így tovább ne higgyenek a Wii-ben mert akkor még nagyobb sikere lesz.
4.
4.
zajré
Játszottam a wii-n de nem az én stílusom és a gamek sem olyan faszáskrá de mindenkinek más tetszik!
3.
3.
Rod
Az az igazi teljesítmény, hogy a Mario Galaxy kizárólag Wii-re van, mégis annyira vitték, mint a COD4-et, ami ugyebár multiplatform, és egyben számolják az eladásait (PC + PS3 + XBOX360 + DS).



"A Wii lendülete max. fél évig tart majd ki, míg rá nem unnak az emberek a hadonászásra, aztán megy is a süllyesztőbe." - A sok "okos" és szkeptikus elemzőnek nem jött be ez a jóslata :D
2.
2.
zajré
ÉN az xbox 360 pártját fogom de a wii se rossz!
1.
1.
viceviktor
fasza ez a wii :D talán unokabátyám vesz eggyet:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...