Ismét Emmy-díjat nyert a Nintendo

  • Írta: fojesz
  • 2008. január 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Tavaly a D-Padért kapott egy Emmy-díjat a Nintendo, idén pedig újfent ő vihette haza a trófeát az Televíziós Művészetek és Tudományok Nemzeti Akadémiájától.
Tavaly a D-Pad kitalálásáért kapott egy Emmy-díjat a Nintendo, idén pedig újfent ő vihette haza a trófeát az Televíziós Művészetek és Tudományok Nemzeti Akadémiájától.



A Wii mozgásérzékelős kontrollere, illetve a DS érintőképernyős kezelése vitte a pálmát az idén, amiért cserébe a Nintendo sorozatban másodszor vihette haza az Emmy-díjat Las Vegasból. Míg tavaly a cég kénytelen volt osztozkodni a Sony-val az analóg karok miatt, idén már a Nintendo volt az abszolút győztes. Gratulálunk!
16.
16.
Avium
nintendoeknal ha egy jatek marios az garancia a minosegre es a mokara. ezzel folosleges vitatkozni
15.
15.
Rod
Nem vettétek észre, hogy minden játék más, annyi a közös, hogy Mario a főszereplő benne? Ezzel az erővel ki lehet dobni az összes Metal Geart mert mindegiykben a Snake van benne és unalmas, vagy ki lehet dobni a Halo sorozatot, mert a Master Chief a fő karaktere. Csak, hogy mondjak PS3-mas és X360-as példát is, gyökerek.
14.
14.
Aramisz93
mi mario ? zelda...meg egy csomó minden...mert a ps3nak meg az x360ra mindent kiadnak...még azt is ami rossz, mindegy nekik csak kiadják...
13.
13.
wargapityu
hát most nem azért de vagy 60%-a a nintendó game-knak sztem mario valamelyik verzsönje azért se az x se a ps3 ilyenről azért nem híres szvsz de fölös ilyenen vitázni : )
12.
12.
uszylaci
ne, nekem is van wii-m meg vagyok elégedve. csak a ps3 még nem kapott semmit... a 360 is joo, nekem az is van, de valamennyivel jobb a ps3. ezért szeretném, hogy a ps3 kapja legközelebb. legalább 2-t. a többit a nintendo kaphatja, mert megérdemli. csak min. 2-t a ps3!!! 360 meg 1-et, mert a ps3 valamennyivel jobb. mielőtt bárki megszólalna akkor mondom: van wii-m van ps3-am van 360-om. ugyhogy tudom mienek, de a ps3 azért grafikában az első. wii a második mert mozgásérzékelős. a 360 is joo, nem azt mondom hogy sz.r, hanem hogy a ps3 meg a wii többet tud nála. ugyhogy a 360 a 3. de azért az is joo, szeretném hangsulyozni... (nem akarok balhét, mert lehet félreértetek engem, ugyhogy azért mondtam el ennyiszer...)
11.
11.
SWBF2
10:ez gúnyolódás akart lenni a 9-es részéről...GRAT NINTENDO
10.
10.
uszylaci
sztem 2008 végén, 2009 elején. tuti, de remélem a ps3 fogja kapni
9.
9.
yoshi23
és az xbox és a ps3 mikor kap díjat az 1000. ufó-ölő és 2. világháborús játékért?
8.
8.
hopcsiri
Mikor kap a Nintendo dijat az 1000 bőr ugyanarról a játékról kategória kitalálásáért?
7.
7.
uszylaci
kkk. nem hozzád szooolt D:
6.
6.
Aramisz93
5.
5.
uszylaci
4: engem máriónak hívnak és a nevem miatt is meg a játékélmény miatt is nintendora csak mario-s játékaim vannak:

ds: parioparty ds, mario vs donkey kong 2, mario kosaras, yoshis island yoshi touch and go, new super mario bros. vannak mario-s gameboy advence játékaim is. sok, ezért nem olvasom föl, és nem irom le.

wii-re: super paper mario, mario galaxy, mario party 8

gamecub-ra: mario party 4-5-6, mario kart double dash!!!

azért még van ps3-am 11 játékkal, de ezek ha belegondolsz sokba kerültek... :)
4.
4.
Aramisz93
a nintendo talált ki mindent...legjobbak^^...mario 4ever
3.
3.
Trishtan
Azt azért nem mondanám, Peterpal7. Szinte könyörögni kell a legtöbb Ds játéknak, hoyg használja azt a nyamvadt Stylust...
2.
2.
peterpal7
Azért mert a játékok teljesen támogatják az érintőképernyőjét.
1.
1.
wargapityu
nem vágom dehát nem ő fedezte fel az érintőképernyőt pl akkor miért is illeti díj? mert bele tudták aplikálni 1 hordozható kütyübe? pda-k sztem régebb óta vannak és azokba is van akkor? Hogy is van ez?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...