DS-exkluzív Sonic-játékot fejleszt a Bioware

  • Írta: fojesz
  • 2008. január 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood címmel Nintendo DS-exkluzív játékot fejleszt a Knights of the Old Republicot és a Mass Effectet jegyző Bioware.
Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood címmel Nintendo DS-exkluzív játékot fejleszt a Knights of the Old Republicot és a Mass Effectet jegyző Bioware.

 

Az első információkat és képeket a Nintendo Power magazin szállította. Remek hír, hogy a Sonic Chronicles végre szakít a Sonic-játékok hagyományos játékmenetével és egy vérbeli körökre osztott szerepjátékot kapnak a kézikonzol tulajdonosai. A sztori két évvel azután játszódik, hogy Sonic utoljára legyőzte Doctor Eggmant: Knucklest elrabolja az eddig ismeretlen Marauders csoport, a hat káosz emeráld pedig szintén eltűnik.



Ezen a ponton kezdjük el mi a játékot: Sonic vezetésével tizenegy szereplő közül kiválasztunk négyet, akikkel megkezdhetjük a kalandozást. Sonic, Tails, Amy, Knuckles, Rouge, Shadow és Big the Cat már biztosan játszható karakterek, mindannyian sajátos képességekkel lesznek felruházva, melyeket fejleszthetünk is a játék előrehaladtával. A közismert gyűrűket ezúttal fizetőeszközként hasznosíthatjuk: hogy mit vásárolhatunk belőlük, az rejtély egyelőre.



A karakterek irányítása teljes mértékben a DS ceruzájával történik majd, a pályák közti átvezetők pedig kész rajzfilmek lesznek. A zenei aláfestés a korábbi Sonic-játékok legjobb számaiból lesz összeválogatva. Sajnos az már biztos, hogy random generált csaták nem lesznek a játékban, ám úgy gondoljuk, a Bioware már így is a maximumot hozza ki a Sonic-brandből - legalábbis a korábbi játékokon messze túlmutat a Dark Brotherhood, mely remélhetőleg egy sikeres sorozat első része lesz.


7.
7.
SWBF2
Inkább fejlessze a kotor 3-mat... :D
6.
6.
zajré
Én is így vagyok vele!
5.
5.
uszylaci
azt nem veszem meg. mennyibe kerül egy ds játék? mert nekem apu szokta ezeket hozni. 10.000??? akkor inkább valamilyen ps3-as vagy 360-as játékot veszek....
4.
4.
thynice
Én is remélem jó lesz, mert már van egy sonic-om NDS-re, de az nem jött be. Szerintem kb. olyan lesz mint a digimon world. Tehát jó. XD

Amúgy ha ajánlhatnék egy jó játékot NDS-re az a Zelda Phantom Hourglass lenne.
2.
2.
ThurGrek
szerinted a te véleményedre ki hallgat, hiperaktív?:D
1.
1.
uszylaci
remélem hogy joo lesz, mert eddig minden sonic játék rossz volt. de a rajzfilm... arrool ne is beszéljünk...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...