The Crossing - megtekinthető az első trailer

  • Írta: tjames
  • 2008. január 17.
  • Hír
Link másolása
Egy új típusú FPS-sel van dolgunk eme játék személyében: The Crossing specialitása, hogy a single- és a multiplayer mód nem határolódik el egymástól.
Egy új típusú FPS-sel van dolgunk eme játék személyében: The Crossing specialitása, hogy a single- és a multiplayer mód nem határolódik el egymástól, így az NPC-k akár játékosok is lehetnek.



A megvalósítás mikéntjét nem egészen értjük, de ez a reklámkampány kiemelt közölnivalója. A környezet kicsit ingerszegények tűnik, leginkább a gördeszkás Skate-hez lehetne hasonlítani, viszont a videó végén lévő "karddal a hasba" jelenet nagyon szép... már ha lehet ilyet mondani ebben az esetben.
14.
14.
Dr Kratos
Nekem bejövős a dolog !
12.
12.
KD
irritálnak a multira halyazós gammák
12.
12.
KD
11.
11.
DAud_IcI
Hablaty: Ez NEM MMO! Amúgy nem olyan bonyolult a játékmenet, és egy mondatban lerendezhető: Hentelős fps, ahhol a kommandósokat és más sp-s npc-ket, akiknek nincs más dolguk, mint nagy tömegekben rádtok rohanni valójában élő lelegző hús-vér emberek álltal irányított, bár jóval gyengébb olayerek.
10.
10.
alex512
maxy182-nek igaza van ez a trailer kb. az Arkane stúdió előző játékának az Dark Messiah-nak a megjelenése után megjelent. Amúgy nagyon érdekes játék lesz csak az a baj hogy eddig csak ez a videó jelent meg és semmi több.
9.
9.
amd33
Hát lehet hogy 1 éve kint van én még nem láttam de valami iszonyatosan bejön és szerintem nagyon fog ütni ha nem cseszik el!
8.
8.
maxy182
Ezt most nem gondoljátok komolyan... Ez a trailer már kb 1 éve kint van... XD De annyit hozzáfűznék, h nagyon várom a gammát, biztos jó lesz normális )emberi) ellenfelek ellen single küldetéseket csinálni...
6.
6.
Attila9219
Hm érdekes, nem lehet rosz...
5.
5.
McDuff
ez a vidi már rohadt régi(még mikor bejelentették a gamet azzal együtt jött),azt hittem uj video jött ki rola...nt minek kellett ezt feltenni...
4.
4.
Hablaty
A másik meg, ha Arkane és source, akkor csak jó lehet.
3.
3.
Hablaty
Na ezt nem értem.Mért nem mondják egyszerűen, hogy MMO?Például a wildláma hozzászólásában megtalálható játékban (Jó-jó tom, hogy nem arra gondoltál :))is vannak npck, meg sima playerek is.De az is lehet, hogy valami teljesen más módon oldották meg.A másik pedig még , ha nem is lesz az, akkor is erős rpg beütése lesz a látottak alapján, ami persze nem baj...
1.
1.
metafenomÉN
Én olvastam róla egy cikket még régen ott leírták hogy működik , de még úgy is igen csak zavarosnak tűnt, de akkor még ez volt a játék leg kisebb baja. Állítólag mindig csak unalmas szűk utcák vannak (olyan Hellgate London hiba) És a karakterek erőssége hihetetlen kiegyensúlyozatlan. a fegyverek erősége pedig il reális egy pisztoly sokall gyengébb mint egy íj . . . Hát reméljük azóta ezeket a hibákat kijavították hisz jó idő eltelt azóta.

Az már egy másik kérdés kinek hogy tetszik ez az idői összecsúszásos sztori mit hoznak ki majd belőle, szerintem van esélye a sikerre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...