Hírarchívum - 2005. június

RPG készül a Doom-ból

Az id Software megbízásából a Jamdat Mobile fogja készíteni az első, Doom világban játszódó RPG-t, mely a mozifilm történetét fogja nyomon követni.

Pac-Man Next-Gen :)

Chris Morris, a Namco egyik fejese ma elárulta a CNN jányainak, hogy már dolgoznak minden idők legsikeresebb videójátékának nextgen-re való átültetésén.

Jól fogy a PS2

A Sony mai pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a 2000. március 4-i premierje óta nem kevesebb, mint 90 millió példányt adtak el a Playstation 2-ből.

Újabb galériafrissítés

Újabb hatalmas adag képi anyag futott be hozzánk. Csak, hogy néhányat említsek: Age of Empires III, Gears of War, SUN, The Witcher, Warfare és még sokan mások!

PREMIER: Neverend

A szlovák Mayhem Studios legújabb játéka a Neverend, mely nem titkoltan a Fable és a Final Fantasy játékok ügyes ötvözete lesz.

PREMIER: Nevski Titbit

Érdekes FPS-en dolgoznak a Vzlab-os srácok. A Nevski Titbit egy közeli jövőben, Szentpéterváron játszódik, ami földönkívüliek támadásának a helyszínévé vált...

Újabb Runaway 2 szépségek

A Pendulo Studios csapata gőzerővel munkálkodik az új Runaway folytatáson, amiről most az arcok számszerint 25 darab friss képpel örvendeztek meg minket.

Elkészült a Battlefield 2

Az EA ma este jelentette, hogy befejeződtek a Battlefield 2 fejlesztési munkálatai, és nemsokára már kapható is lesz a játék!

PREMIER: Theseis

Igen kellemesnek igérkező kis kalandjáték van készülőben Xbox 360-ra. A Theseis a görög Track 7 csapat keze munkáját dícséri, és bizony igen jónak néz ki.

Halo 3 - jövő nyáron?

A GameStop online áruházban már előrendelhető a nagysikerű Halo sorozat harmadik része. A bolt jövő júniusra ígéri a játék megjelenését.