Hírarchívum - 2005. augusztus

US Top 10

Megérkezett a július 30-val végződő hét amerikai top ten-je. A lista igazi újdonsággal nem szolgál, de azért érdemes egy pillantást vetni rá.

Késő esti képadag

A mai este folyamán újabb adag képpel bővült galériánk. A választékból: Blitz The League, Harry Potter, Mortal Kombat, Scooby Doo stb.

PREMIER: WWII Combat: Road to Berlin

World War II Combat: Road to Berlin címmel második világháborús FPS-en dolgozik a Spec Ops sorozat fejlesztőcsapata, a Direct Action.

PREMIER: Dreamlords

A Lockpick-es arcok vadi új MMORPG-n dolgoznak, melyet ígéreteik szerint a felhasználók ötleteire építenek.

UPDATE: Quake 4 Trailer + képek

A multiplayer módot bemutató videó után egy rövid, kicsit több, mint egyperces, in-game jelenetből álló videót mutattak be a QuakeCon-on.

Quake 4 Multiplayer MoviePack

Az idei QuakeCon 2005-ön pár szerencsés betekintést nyerhetett a Quake 4 multiplayer verziójába. Egy szemfüles egyén mindezt lekamerázta és közkinccsé tette.

Tomb Raider: Legend Gameplay Movie

Lara baba újra visszatér, ezúttal a Crstal Dynamics jóvoltából. A most megjelent gameplay videó alapján azt kell, hogy mondjam Lara újra régi fényében tündököl.

Haláleset a Starcraft miatt

Infarktust kapott egy 28 éves dél-koreai fiatalember, miközben Starcraftozott.

UPDATE#2: Szerda esti képkavalkád

Ma este is megérkezett a szokásos napi hatalmas adag képlopás. Vanitt Blitzkrieg, Final Fantasy, King Kong, Prince of Persia meg minden jóság.

Játék készül a Bourne Rejtély-ből

A Vivendi teljeskörű megállapodást kötött Robert Ludlum-mal, így több játék is készülhet a best-seller író könyvei alapján.