Hírarchívum - 2005. szeptember

F.E.A.R. multi demó!

Megérkezett végre a Monolith utolérhetetlen horror FPS-ének a többjátékos demója. A 451 megás csomag 2 pályát tartalmaz, melyen akár 16-an is őrjönghettek!

Kipróbálható PS3 - jövőre

Mindenki nagy sajnálatára a Tokyo Game Show-n sem tudtunk játszani a PS3-mal. A japán Famitsu magazin inszájderei kiderítették, hogy a legkorábbi időpont...

PREMIER: Warhammer - Mark of Chaos

Végre sikerült kiderítenünk, hogy milyen nyalánkságon dolgozik a magyar illetőségű Black Hole csapata! Fiaink ezúttal a Warhammer Fantasy világára épülő RTS-t heggesztik.

Call of Duty 2 Axis modifikáció

Már több héttel korábban megérkezett a kipróbálható verzió a teljes játék megjelenése előtt. Egy kisebb módosítással máris büszkélkedhetünk...

Blitzkrieg 2 játszható demó másodszor

A CDV kiadó a tervezettnél kicsit korábban jelentette meg a Blitzkrieg 2 második játszható demóját, mely egy multiplayer fajta.

Battlefield 2: Special Forces megjelenés

Az Electronic Arts a mai napon bejelentette a Digital Illusions által fejlesztett Battlefield 2 kiegészítőjének megjelenési dátumát.

The Offspring a BlizzCon-on!

A Blizzard bejelentette, hogy a BlizzCon a záróestéjén egy népszerű punk banda, az Offspring fog játszani.

Unreal 3 engine a Turoknak is!

A Buena Vista Games és az Epic Games ma közösen bejelentette, hogy a BVG új játéka alatt az Unreal 3.0 engine fog futni.

Serious Sam ARANY

Sam Stone kalandjainak második része is bearanyzódott és elvileg október 11-én a kezünk közé vehetjük a kicsikét.

!!CALL OF DUTY 2 DEMO!!

Tegnap még csak álom volt, ma pedig valóság. Végre megérkezett az Infinity Ward-os arcok WWII-es FPS-nek 655 MB-s demója!