Zenefájlok szivárogtatták ki a Mario Kart 8 Deluxe következő DLC-pályáit

Jókora kincsre bukkantak a Mario Kart 8 Deluxe adatbányászai. A Booster Pass frissítése olyan rejtett hangfájlokat tartalmazott, amelyek leleplezték a bérlet következő 16 pályáját.

Végre a Joy-Conokat is támogatja a Steam

Sokat kellett rá várnunk, de végre a Nintendo Switch irányítóit is hozzácsaphatjuk a steames játékainkhoz. A legújabb frissítéssel hivatalos támogatást kaptak a Joy-Conok.

Visszaestek a Nintendo számai, de erős lesz az év vége

A Nintendo üzleti jelentéséből megtudtuk, hogy a Switch hardveres és szoftveres eladásai is megcsappantak az elmúlt negyedévben, az év végére azonban újabb növekedést jósol a japán vállalat.

Mario Kart 8 Deluxe - már a kanyarban van a Booster Pass második pályacsomagja

A Mario Kart 8 Deluxe hatalmas pályabérlete, a Booster Pass összesen 48 új versenyhelyszínnel bővíti a nagyszerű kartjátékot. A második hullám már a kanyarban van, és azt is tudjuk, hogy milyen pályákat hoz magával.

Visszatérhetnek a digitális boltokba a tavaly eltűnt Metal Gear Solid-játékok

Tavaly a Metal Gear Solid 2 és a Metal Gear Solid 3 kikerült a digitális boltok kínálatából a lejárt licencek miatt. A Konami ma a játékszéria születésnapját ünnepli, és emellé jelentette be, hogy készül az árusítás folytatására.

A Splatoon 3 ihlette a Nintendo Switch OLED első limitált modelljét

A Splatoon 3 premierjét éppen csak megelőzve kerül a boltokba a Nintendo Switch OLED első limitált kiadása. A konzol és annak tartozékai természetesen a tintás lövölde színkavalkádját idézik.

A Sega Mega Drive klasszikusaival bővül a Nintendo Switch Online

All your base are belong to us! Négy klasszikus Sega Mega Drive-címmel indítja a júliust a Nintendo Switch Online + Expansion Pack szolgáltatása.

Újabb előzeteseket kapott a Mario + Rabbids: Sparks of Hope

A Nintendo Direct tegnapi kedvcsinálója után ma újabb látnivalókkal jelentkezett a Mario + Rabbids: Sparks of Hope. A Ubisoft felfedte a játék fantasztikus zeneszerzőit is.

Ezt láthattuk a Nintendo Direct adásán

Lepörgött a Nintendo Direct Mini: Partner Showcase adása. Habár a 26 perces műsor a Nintendo külsős partnereinek újdonságaira fókuszált, így sem volt hiány az izgalmas bejelentésekből.

Launch traileren a Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Itt az idő, hogy újra egy Warriors-játékban térjünk vissza a Fire Emblem világába. Megérkezett Nintendo Switchre a Fire Emblem Warriors: Three Hopes - lássuk az utolsó kedvcsinálót!

SGF 2022: Úgy tűnik, a hónap végén érkezik a következő Nintendo Direct

Maga a Nintendo ugyan egyelőre nem erősítette meg a dátumot, de több forrás is azt pletykálja, hogy június 29-én a Nintendo is bedobja a maga nyári konferenciáját.

Pokémon Scarlet & Violet - az Undertale készítője is besegít

Az Undertale és a Deltarune atyja, Toby Fox is közreműködött a Pokémon Scarlet & Violet fejlesztésekor, mégpedig zeneszerzőként. Az úriember szólamait már az előzetesben is hallhattuk.

Három klasszikussal bővült a Nintendo Switch Online kínálata

Tartogat még meglepetéseket a május. A Kirby 64: The Crystal Shards után most további három NES és SNES-klasszikus csatlakozik a Nintendo Switch Online csomagjához.

Nintendo Switchre érkezik a Star Wars: Knights of the Old Republic II

Hamarosan a Switch-tulajok kezébe is eljut a Star Wars: Knights of the Old Republic II - The Sith Lords. A fantasztikus szerepjáték hasonlóan kiváló folytatására ráadásul nem is kell sokat várnunk.

Kiadós előzetest kapott a Mario Strikers: Battle League

Nem feltétlenül kell nagy futballrajongónak lennünk ahhoz, hogy beszippantson minket a Mario Strikers: Battle League, hiszen ez a játék csak nyomokban tartalmaz szabályokat.

Visszaestek a Nintendo Switch eladásai

Nem kell féltenünk a japánokat, hiszen a Nintendo Switch továbbra is a játékpiac jelenleg legjobban fogyó konzolja, az elmúlt év eladásai azonban némileg visszaestek a korábbi rekordokhoz képest.

A széria legsikeresebb darabja lett a Metroid: Dread

Csupán fél évvel ezelőtt jelent meg, mára azonban mégis a teljes franchise legnagyobb példányszámban eladott epizódja lett Samus Aran legutóbbi kalandja.