Pokémon Unite - MOBA Pikachuékkal

A tegnap esti Pokémon Presents adás során egy új játékot mutatott be a The Pokémon Company és a Tencent. A Nintendo Switchre és mobilkészülékekre érkező online harci arénában a kedvenc szörnyecskéink csatáznak majd a győzelemért.

Super Smash Ultimate - Min Min is csatlakozik

Egy minidirecttel jelentkezett a Nintendo, melynek során lehullott a lepel a Super Smash Bros. Ultimate legújabb bunyósáról. Az ARMS egyik boxolója, a ruganyos kezű Min Min lesz a Season Pass Vol. 2 első új harcosa.

Ismerkedj meg az új Paper Marióval!

A Nintendo egy tartalmas bemutatóvideót készített, hogy jobban is megismerhessük a Paper Mario: The Origami King világát és harcrendszerét. Ennek a papírkalandnak szörnyen nehéz lesz ellenállni!

300 ezer érintett a Nintendo adatvédelmi fiaskójában

A Nintendo közzétett egy friss helyzetjelentést, amely alapján sokkal több embert érintett az áprilisi, Nintendo Network ID-hez köthető adatvédelmi fiaskója, mint amiről eredetileg hallottunk.

Sorozat készülhet a Kingdom Hearts alapján

Több újságíró is egyöntetűen állítja, hogy a Square Enix (valószínűleg animációs) sorozatot készít a Kingdom Hearts alapján. Az adaptáció a Disney+-on láthatja meg a napvilágot.

Bemutatkozott a Paper Mario: The Origami King

A Paper Mario játéksorozata végre Nintendo Switchen is képviselteti magát. Derült égből érkezett a Paper Mario: The Origami King bejelentése, a mellé csatolt előzetest látva viszont nem bírjuk letörölni a mosolyt az arcunkról.

Elmarad a júniusi Nintendo Direct

Józan ésszel azt gondolhattuk volna, hogy a COVID-19 és az E3 elmaradása nem lesz túlzottan nagy befolyással a júniusban rendszeresen megtartott Nintendo Direct adásra, lévén előre felvett műsorról van szó. Sajnos szomorú hírt kell közölnünk.

Dátumot és előzetest kapott a Deadly Premonition 2

Idén nyáron egyszerre folytatást és előzménysztorit kap a Deadly Premonition. Az A Blessing in Disguise alcímmel érkező második rész egy titokzatos előzetessel és néhány friss képpel alapozza meg a hangulatot.

Óriási adatvédelmi fiaskóba szaladt bele a Nintendo

Nem elég, hogy meg kell oldania valahogy a Switch utánpótlását, még egy adatvédelmi botrányba is sikerült beleszaladnia a Nintendónak. A cég durván 160 ezer felhasználójának a fiókját törhették fel az elmúlt hetekben.

Hasznos frissítést kapott a Nintendo Switch

A Nintendo derült égből dobta ránk a Switch 10.0.0-s frissítését, ami egy csokornyi hasznos funkciót tartalmaz. Köztük talán a legfontosabb, hogy mostantól személyre szabhatjuk az irányítónk gombkiosztását.

Augusztusban jönnek a mariós LEGO-szettek

A hírek szerint mától veszik fel az előrendeléseket a Super Mario főszereplésével készülő LEGO-készletre, illetve két kiegészítőcsomagról is lehullott a lepel. Augusztustól repülhetnek rájuk a játékosok.