Június végén érkezik a Final Fantasy XIV Dawntrail

A játék rendezője elmondta, eredetileg már egy héttel korábban szerették volna kiadni a játék következő nagy expanzióját, azonban az Elden Ring: Shadow of the Erdtree bezavart.

Baldur’s Gate 3 - érkeznek még új befejezések

Ugyan sem DLC-n, sem a negyedik részen nem ügyködik a Larian, azonban egy interjúban elmondta Swen Vincke, hogy új befejezésekre még számíthatunk, melyek „igazán gonoszok” lesznek.

Sworn – egy új kooperatív roguelike-ot jelentettek be

Camelot világába kalauzol el minket a legújabb roguelike, melyben az őrült Artúr királlyal és a kerekasztal lovagjaival kell majd megküzdenünk egyedül vagy 3 barátunkkal. A játékot még idén tervezik piacra dobni.

Nem érkezik több PvE tartalom az Overwatch 2-be

Problémák vannak az Activision-Blizzard háza táján, és ez az online lövöldéjüket is érinti. Lapértesülések szerint nem kap több tartalmat az Overwatch 2 PvE módja, sőt az eddigi küldetéseket fejlesztő csapat is veszélybe került.

Ingyen adják a Book of Demons-t a GOG-on

A pakliépítő és hack 'n slash hibridért most nem kell 25 eurót leszurkolni, mert március 25-ig ingyen hozzácsaphatjuk a GOG-os könyvtárunkhoz. Irány megtisztítani a katedrális alatti sötét kazamatákat!

A Dragon's Dogma II nyitott világú technológiájára épül a Resident Evil 9?

A legújabb szóbeszédek szerint a Resident Evil következő fő részét a RE Engine új, nyitott világú technológiájával vértezik fel, ugyanazzal, amit a héten kiadott Dragon's Dogma II-t is. A bejelentésre még idén sor kerülhet.

Augusztusban érkezik az Enotria: The Last Song

Az olasz soulslike játék egy gyönyörű, napsütötte vidéken játszódik, amit az itáliai természet ihletet, ám sötét titkok lappanganak a fényes homlokzatok alatt. Nyár végén csaphatunk le az Enotria: The Last Songra.

Először nézhetünk bele a Spine játékmenetébe

A Spine eredetileg online játéknak indult, ám tavaly kiderült, hogy egy egyjátékos cím lesz, amelyben egy lázadó utcai művészt irányítunk egy disztópikus cyberpunk világban. Hősnőnk, Redline minden trükköt bevet harc közben.

Egy gonosz AI ellen harcolunk az Industria II-ben

A Bleakmill csapata bejelentette az Industria folytatását, amely egy alternatív dimenzióban játszódik, amit egy rosszindulatú mesterséges intelligencia ural. Hősnőnk vissza kell jutnia a való világba, azaz az 1989-es év Berlinjébe.

Nem szűkölködik erőszakban a The Penguin vadiúj előzetese

Ha már 2026-ra csúsztatták a The Batman 2 premierjét, legalább a The Penguin önálló sorozatával elüthetjük az időt a (HBO) Maxon. Colin Farrell meggyőző gonosztevő lesz, és bizony erőszakkal sem spóroltak a készítők az új trailer alapján.

Befutott a Tchia steames verziója, nyáron jön Switch-re is

A trópusokon játszódó nyitott világú akció-kalandjátékának Epic Games Store-os exkluzivitása lejárt, így már a Valve platformján is elérhetővé vált. Nyáron pedig a Nintendo konzoljára is ellátogat a Tchia

Csúszik a Path of Exile 2 bétatesztje

A Grinding Gear Games eredetileg június 7-án élesítette volna a Path of Exile 2 nyílt bétatesztjét, ám ebből már biztosan nem lesz semmi. Emellett a Ranger kaszt játékmenetébe is belenézhetünk, sőt az első rész is kiegészül hamarosan.

19+-os besorolást kapott Dél-Koreában a Star Wars Outlaws

A Star Wars általában nem a kizárólag felnőtteknek szóló filmjeiről vagy játékairól híres, ám akadnak olyan témák, amiket nem néznek jó szemmel a korhatár-besorolásért felelős szervek.

Új stúdiót alapított Shinji Mikami

Legalábbis a Shadows of the Damned remasterének honlapja szerint az ikonikus fejlesztő egy újabb stúdiót alapított. Hivatalos bejelentés egyelőre még nem történt.

Júniusban érkezik a Still Wakes the Deep

A rendkívül erős hangulattal operáló horrorjáték a nyáron érkezik, így ha a nagy kánikulában egy kis borzongásra vágyunk, akkor a The Chinese Room csapata gondoskodik róla.

Több mint 50 játékot mutatott be a Future Games Show Spring Showcase

Rengeteg izgalmas újdonságot hozott a Future Games Show idei első adása. A bő kétórás műsor több mint 50 játékot tartogatott a palettáján, AA-kategóriás érdekességeket és indie gyöngyszemeket egyaránt.

Bejelentették a Tails of Iron II: Whiskers of Wintert

A patkányok és gyíkok véres harcát feldolgozó első rész folytatása egy minden eddiginél komorabb és véresebb konfliktusról szól majd egy sötét, kegyetlen és vérszomjas északi fenyegetéssel.

Májusban jön az Indika

Az 11-bit Studios apácás kalandjátékában az Ördög lesz majd az útitársunk, és most már azt is tudjuk, hogy mikor veszi kezdetét a közös, lázálomszerű utazásunk.

Végzett a Larian a Baldur's Gate 3-mal

Illetve magával a Dungeons & Dragons franchise-zal is. A tavalyi sikerjáték nem kap DLC-t, kiegészítőt vagy egyéb folytatást, a csapat más projektekre fókuszál a jövőben.

A nyáron jön a Dustborn

Egy rakás különcből álló csapatunkkal kell átvágnunk egy alternatív Amerikán, ahol robotok lézengenek, miközben nyomunkban a katonai diktatúra, no meg a természetfeletti sincs messze.

Megjelenési dátumot kapott a Harold Halibut

A stop-motion animációt idéző, karakter- és történetközpontú kalandjáték megjelenési dátumát szinte az utolsó pillanatban leplezték le a készítők, egy friss előzetest is kaptunk hozzá.

Kicsapták a biztosítékot Dragon's Dogma 2 mikrotranzakciói

A Capcom játéka már a megjelenés előtt vegyes megítélésnek örvendett, azonban a rajt után kifejezetten negatív értékeléseket kap a korábban nem tárgyalt mikrotranzakciók miatt.

Új trailert kapott a Sand Land

Ezúttal egy szomszédos országot ismerhetünk meg, a buja és első pillantásra békés, azonban valójában ellenséges Forest Landet, amelynek vezetője mindent elkövet hazája védelmében.

Lássuk, mit tartalmaz a Suicide Squad: Kill the Justice League első szezonja!

A Rocksteady egy blogbejegyzésben részletezte azokat az újdonságokat, amely a Suicide Squad: Kill the Justice League Season 1 első epizódjával élesednek. Ezen kívül módosulnak az endgame követelményei is.

Launch traileren a PC-s Horizon Forbidden West: Complete Edition

Valamivel több mint két évvel a PS5-ös megjelenés után végre PC-re is megjelent a Horizon Forbidden West. A Complete Edition már a Burning Shores kiegészítőt is tartalmazza, nem beszélve a PC-specifikus funkciókról sem.