Nem szűkölködik erőszakban a The Penguin vadiúj előzetese

Ha már 2026-ra csúsztatták a The Batman 2 premierjét, legalább a The Penguin önálló sorozatával elüthetjük az időt a (HBO) Maxon. Colin Farrell meggyőző gonosztevő lesz, és bizony erőszakkal sem spóroltak a készítők az új trailer alapján.

Több mint 50 játékot mutatott be a Future Games Show Spring Showcase

Rengeteg izgalmas újdonságot hozott a Future Games Show idei első adása. A bő kétórás műsor több mint 50 játékot tartogatott a palettáján, AA-kategóriás érdekességeket és indie gyöngyszemeket egyaránt.

Bejelentették a Tails of Iron II: Whiskers of Wintert

A patkányok és gyíkok véres harcát feldolgozó első rész folytatása egy minden eddiginél komorabb és véresebb konfliktusról szól majd egy sötét, kegyetlen és vérszomjas északi fenyegetéssel.

A nyáron jön a Dustborn

Egy rakás különcből álló csapatunkkal kell átvágnunk egy alternatív Amerikán, ahol robotok lézengenek, miközben nyomunkban a katonai diktatúra, no meg a természetfeletti sincs messze.

Megjelenési dátumot kapott a Harold Halibut

A stop-motion animációt idéző, karakter- és történetközpontú kalandjáték megjelenési dátumát szinte az utolsó pillanatban leplezték le a készítők, egy friss előzetest is kaptunk hozzá.

Két trailer is érkezett a Sárkányok háza második évadához

Az HBO arra kér bennünket, hogy válasszunk oldalt - a zöld és a fekete előzetes az évadban szereplő rivalizálásra kíván ráerősíteni. A tét: Targaryen trónja, a szembenálló felek semmilyen piszkos módszertől nem riadnak meg.

Már nem kell sokat várni a Dead Island 2 sztori-kiegészítőjére

A Dead Island 2 második fizetős bővítménye egy Los Angeles-i zenei fesztiválra szólítja a játékosokat, ahol egy olyan banda lép fel, amely élőhalottá változtatja az embereket. Ezt bizony meg kell akadályoznunk!

Broken Roads - áprilisban érkezik a posztapokaliptikus szerepjáték

Habár tavaly novemberre vártuk Drop Bear Bytes körökre osztott RPG-jét, végül csak a jövő hónapban látja meg a napvilágot. A könyörtelen Ausztrál pusztaságban játszódó kaland során nehéz döntéseket kell hozunk.

Még idén számíthatunk a Shadows of the Damned: Hella Remasteredre

A Grasshopper Manufacture bejelentette, hogy még 2024-ben jelenik meg Shadows of the Damned régóta várt felújított változata. Suda51 és Shinji Mikami agymenését bizony minden horrorrajongónak látnia kell.

Game Developers Choice Awards: ezeket a játékokat díjazták idén

2023 legjobb játékait díjazta a szakma, a Baldur’s Gate 3 lett az év játéka, mellett a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom és a Venba is több díjat gyűjtött.

Újabb életjelet adott magáról a Tales of the Shire

A Gyűrűk Ura világában játszódó cuki hobbitjáték várhatóan idén megjelenik. Egy ideje semmit nem hallottunk a projektről, biztató előjel azonban, hogy egy rövid teaserrel jelentkeztek a fejlesztők.

Konzolokra is bejelentették a Lorettát

A pszichológiai horrorjáték jelenleg csak PC-re elérhető, azonban ez a jövő hónap elején megváltozik. Jelen-, illetve múltgenerációs masinákon is átretteghetjük majd a kalandot.

Megszólalt az Apex Legends-bajnokságot feltörő hacker

Elmondása szerint csak poénból csinálták, illetve szerették volna, ha a Respawn kijavítja azt a hibát, amit kihasználtak. Ez utóbbi meg is történt, a fejlesztő már jelezte, hogy érkeznek a frissítések.

Teljesen átalakul a Diablo IV az új szezonnal

Az új szezon rengeteg változással indul, új tárgy- és zsákmányrendszer mellett friss dungeon-ök és bossok is érkeznek, emellett pedig egy halom kisebb javítást is kapunk.

Minden rajongót nyakon ragad az Alien: Romulus első trailere

Bizony, megérkezett a Fede Alvarez rendezésében készülő Alien: Romulus első teaser trailere, amely az ígéretek szerint visszatér a sorozat gyökereihez, azaz a szűk környezetben való macska-egér játékhoz.

Hamarosan Metal Gear-bejelentések érkeznek

A Konami nemrégiben egy 20 perces helyzetjelentéssel jelentkezett a Metal Gear-sorozattal kapcsolatban, de nagyobb bejelentések is várhatóak a közeljövőben egy ismert szivárogtató szerint. Szóval, a kiadó nem hagyja parlagon a frencsájzt.

Barátságos változtatásokat hoz az Overwatch 2 új szezonja

Vége a Battle Pass-szintek mögé zárt hősök és a megszerezhetetlenné váló skinek korának. Sok újdonsággal és néhány igen barátságos változtatással frissül az Overwatch 2.

Túl a 7 millió játékoson a Lies of P

A Neowiz souslike játéka nemcsak nagyon pozitív fogadtatást kapott, de a megjelenést követő fél évben egy igen tekintélyes játékostárbort tudott összeszedni, igaz, ebből nem derülnek ki az eladási számok.

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass márciusban

A következő két hétben érkező címek listája igencsak impozánsra sikerült, és a változatosságra sem lehet panasz. Ráadásul az egyik játék egy korszak kezdetét is jelzi.

Jókora patch veszi fel a harcot a Star Wars: Battlefront Classic Collection hibáival

Botrányos volt a Star Wars: Battlefront Classic Collecton rajtja, az Aspyr azonban nagy lendülettel fogott neki a hibák kijavításának. Az első, jókora frissítés a legégetőbb problémákat hivatott orvosolni.

A készítőket is meglepte a Like a Dragon: Infinite Wealth sikere

A Like a Dragon: Infinte Wealth rendezője egy interjúban arról beszélt, hogy mivel folytatásról van szó, nem számítottak rá, hogy már az első naptól kezdve ilyen jól fog fogyni a játék.

A Balatro elérte az 1 millió eladott példányt

Az egyetlen fejlesztő által készített kártyajáték nagyon belehúzott, és a kezdeti nehézségek után most úgy tűnik, hogy nagyon megy a szekér. Ráadásul hamarosan érkezhet a mobil verzió is.

Európában is a Helldivers 2 volt a legkelendőbb februárban

Bár az angliai és az európai lista első ránézésre megegyezik, azért igenis vannak különbségek, főleg a Top 10 alsó szegmensében, illetve az alatt is volt némi mozgolódás.

A Unity szerint már a stúdiók 62%-a használt AI-t

A játékengine-t gyártó cég saját felmérése arra is kitért, hogy a tabunak számító technológiát milyen területeken használják, hogy időt és pénzt spóroljanak a fejlesztés során.

Meghackelték az Apex Legends bajnokság döntőjét

Az észak-amerikai bajnokság döntőit határozatlan időre elnapolták, mivel veszélybe került a Global Series kompetitív integritása. Egyelőre kérdéses, hogy mikor folytatják majd a meccseket.