Ghostbusters - Infernal Engine dübörög alatta

  • Írta: Ghost
  • 2009. február 18.
  • Érdekesség
Link másolása
A Terminal Reality a minap leplezte az új motorját, amely a Ghostbusters című játékuk alatt is dübörög, és az eddig hallottak alapján nagyon jónak tűnik.
A Terminal Reality a minap leplezte az új motorját, amely a Ghostbusters című játékuk alatt is dübörög, és az eddig hallottak alapján nagyon jónak tűnik.

Ugrás a galériához

Már láttunk néhány videót a Ghostbusters című játékról, ám mindez idáig nem volt tisztázott, hogy vajon milyen motor is felelős a látványért. Ma a Terminal Reality bejelentette, hogy a saját fejlesztésű Infernal Engine lesz a felelős a lélegzetelállító grafikáért. A cég elmondása alapján remekül használhatjuk majd a fizikát, valamint a fény-árnyék hatásokat. Az ígéretek szerint hamarosan megcsodálhatunk néhány techdemót, amik igazán bemutatják a motor képességeit. A Terminal Reality új fejlesztése nagyszerűen használható a jelnlegi vezető platformokon, mint a PC, Playstation 3 és Xbox 360. Ha beválik a motor, akkor a többi fejlesztő is bátran megvásárolhatja majd saját játékaihoz, ám mindenekelőtt valami igazán meggyőző prezentációval kellene előrukkolni a cégnek.
17.
17.
Drider
Egy korábbi cikk kommentjei között olvastam, hogy UE3 motor van alatta, de én kételkedtem benne... Kicsit olyan Source Engine szagú, de majd meglátjuk... Attól függ, felvásároltak-e valamely másik játékmotort, és azt fejlesztették tovább, vagy ez egy új fejlesztés...
16.
16.
Gael
14:a bugokat legyen az jatekmechanikai vagy grafikai vagy akar fizikai,csak a legritkabb esetben okozza a motor maga,es a kepek is csak a fejlesztok,programozok "jartassagat" vagy "igenyesseget" mutatjak be.A grafikus motorok piacan pedig eleg sokat szamit az ar is.Feltetelezhetoen nem tripla A-s projektekhez lesz ez sem hasznalva,eleg csak egy pillantast vetni a licenszelo studiok adatlapjara,ellenben lehet,hogy soha nem latott minosegu jatekokat lehet vele egyszeruen kesziteni kezi konzolokra,vagy esetleg Wii-re.
15.
15.
Gael
16:Kapitalista ehezgetos-nelkulozos hangulat nem mindenhol van am,meg ha szigoruan kelet-kozep Europat vizsgaljuk akkor sem.A studiok pedig nem fognak a mindig irigy-ideges-nagykepu-semmire is villantos magyaroknak kulon extra-brutalis joleti-de persze tokhulye nemzeteket irtos jatekokat csinalni
14.
14.
OldM4n
Akárki akármit mond, a grafikája nagyon hányadék. Ez a környezet... pffff. Infernal motor (ki emlékszik már rá?) ezeréves pusztulat, legfeljebb a hangulat mentheti meg ezt a cuccot. Ha megmenti. Valahogy a nyolcvanas években jó volt a GB, illett a hidegháborús általános hangulatba, de ebbe a kapitalsta éhezgetős-nélkülözősbe inkább a gyilok illik. Az meg, hogy 2009-ben is az lesz e a hangulat mint volt '80-asokban? Háááát..
13.
13.
Krekk
Hát nemtom miért verik maguk a motorra. Vegyük a könyvtáros képet. Azonbelül is a "hihetetlenül részletesen kidolgozott" könyveket. Ronda. Uccsó képen az égésnyomok vagy mik a falon szintén nagyon kilógnak a képből. Első képen a plafonon a freskók vagy mik is rondák. Szóval a textúrákon lenne még mit javitani. Nekem igy nagyhirtelen a Lord of the Rings: Conquest grafja jutott eszembe róla, nem rossz, de vannak gondok, de még jó. Viszont egyenlőre nemtom miért akarnám én ezt játékfejlesztőként licenszelni..... De remélem nem nekem lesz igazam és nagyon szép lesz a végleges mozgókép!:)
12.
12.
wolf15
Én már nagyon várom.Remélem nem fogja megenni a kis PC-met és elmegy rajta majd szépen =)
10.
10.
Csoola
azért ez annyira nem nagy szám grafikában...
9.
9.
Optimus Prime
#7: szerencsére. :)



#9: hypeoltabb játékokról is el lehet mondani ezt. A Crysis miről szól?



A hírt furcsálom, eddig úgy tudtam az Unreal3 motor lesz az alapja. De a videókat látva a grafika szép, színes... nekem ennyi már elé is.
8.
8.
K.G.
Lélegzetállító grafika.

Ki? Mi? Hol?

Egyébként miről szól a játék? Csapdosunk valami "ionsugárnyaláblézerizével" míg meg nem lesz a "protoplazmatákolmány"?
7.
7.
ferrari123
6.
6.
Lachgas
valahogy nemdobom el magam a grafikától, se a játéktól
4.
4.
tjames
Az árnyékok tényleg jónak tűnnek így állóképen...kérdés mennyire "remegnek" mozgóképen?
2.
2.
tjames
A címben el van írva az Infernal - Inernal

és a szövegben is:

... a Terminal Reality bejelntette, hogy a ... az bejelentette akart lenni.



Amőgy én várom a játékot!!!!
2.
2.
tjames
nagyszerűen használható a jelnlegi vezető platformokon

JELENLEGI
1.
1.
Chavez
Hmm, akkor ez afféle crysis szintű project, ha már az enginet így beharangozzák.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...