Már PC-n is elérhető a free-to-play PES 2016

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 4.
  • Letöltés
Link másolása
A mai napon számítógépeken is elstartolt a free-to-play Pro Evolution Soccer 2016 myClub, melyben a címben szereplő játékmódot nyúzhatjuk hét csapattal. Lecsupaszított, de legalább játszható.

A Konami Digital a mai napon elérhetővé tette a Pro Evolution Soccer 2016 free-to-play változatát, melyben a myClub játékmódot próbálhatjuk ki. Hét csapat közül választhatunk magunknak egyet, beleértve a Bayern Münchent, az AS Romát, a brazil vagy a francia válogatottat.

Ebben a verzióban nyúzható a Tutorial is, szóval a sorozattal csak most ismerkedők is tehetnek vele egy próbát, ráadásul a multiplayerről sem kell lemondanunk. A myClub módban nincsenek megkötések, ingame és valódi pénzt is befektethetünk csapatunk felvirágoztatásába.

A játék folyamatosan frissül a jövőben is, automatikusan megkapjuk a legfrissebb rostereket. A konzolos változatok már tavaly megjelentek.

2.
2.
deathevil300
#1: Fent van Steam-en:
http://store.steampowered.com/app/407250/
1.
1.
TryGun
Most csak én nem találtam ezt PC-re?? Meg a trailerben is az van írva , hogy ps3 ps4 én sehol nem látok PC-t a hivatalos oldalon is csak Ps3 ps4-es linkeket láttam különböző nyelvekre... Ha netán tévednék akkor pls valaki linkelje
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...