Fedezzük fel a No Man's Sky univerzumát!

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 14.
  • Videó
Link másolása
Kevesebb mint egy hónap van hátra a No Man's Sky megjelenéséig, ám addig egy új videósorozattal üthetjük el a várakozással teli heteket. Az első rész a felfedezésről szól, noha egy élet is kevés 18 trillió bolygó bejárásához.

A No Man's Skyban minden bolygó teljesen egyedi lesz, hála a procedurálisan generált világnak. A Hello Games alkotásában hozzávetőleg 18 trillió planéta kapott helyet, így szinte esélyünk sem lesz mindet felfedezni.

De mégis mi vár ránk a bolygók felszínén? Interakcióba léphetünk az állatokkal és a növényekkel, de hogy pontosan mi célból, arra a videósorozat következő epizódjaiban derül fény. A játékban harcolhatunk és kereskedhetünk is.

Az alig 6 GB-ot nyomó No Man's Sky augusztus 9-én érkezik PC-re és PS4-re.

24.
24.
Rockefeller
Ez a játék írtó nagyot fog hasalni, ki sem kéne tán adniuk.
23.
23.
makkandis
Nem igazán tudom, de ez a játék valamiért nagyon megfogott, áraszt egyfajta hangulatot, amiért úgy érzem, hogy kell nekem, annak ellenére hogy fogalmam sincs mit fogok benne csinálni, amikor meglesz.
22.
22.
dareal
#20: nagyon hiányolom belőle a landolási lehetőséget az atmoszférával rendelkező bolygókon, talán következő évben az is megérkezik már végre (a holdak szerintem nagyon elnagyoltak, üresek).
21.
21.
Cellator
#16: Véletlen generátorral ha kell végtelen ciklusban.
20.
20.
zozo76hun
#19: "Az új Elite-t nem próbáltam, majd ha kész lesz"

kesz van. :)
igazabol csak novekszik a featurek kore, de mar nem early access...
19.
19.
Juha
#15: Tudnál ajánlani néhányat? Amiben tényleg szabadnak érzed magad, de van valami motiváció is, nem csak tápolás... Az új Elite-t nem próbáltam, majd ha kész lesz, de a régiben a "fizika" tetszett meg, a bolygók forogtak, keringtek a napjuk körül, akkori eszemmel (nekem legalábbis) még a Plútó megközelítése is kihívás volt, mert az autopilot csak üldözte a Kék Duna keringő zenére...
18.
18.
Maximo32HUN
#16: Azért ennyire nem kell komolyan venni lehet hogy a 18 trilliárd csak valami reklámszöveg mert elvégre úgyis annyi van hogy senki nem tudja leelenőrizni szóval mondhatnak amit akarnak.
16.
16.
ollie92
Hmm, ha a Földön az összes ember perceknént 500 bolygót fedezne fel, így is 10 évig tartana felderíteni az összeset... AKKOR HOGY A PICSÁBA SZERKESZTETTEK 18 TRILLIÁRD BOLYGÓT ?????
15.
15.
silkgoat
#13: Raadasul a steam-en van nagyon sokfele es hasonlo (elite-like) igen jo indie jatek, igaz nem brutal AAA-s grafikaval, de nekem a sima wireframe-s Elite is bejott nagyon regen. Szoval akinek urkereskedes es harc hianyzik...
Engem ugy is az erdekel, hogy mikozben tele a hajom ne rohanjanak le a kalozok, hogy bukjam a befektetesemet. :D
14.
14.
Luis
Xo-ra nem jelenik meg?
13.
13.
latis666
#5: Igazából akinek a régi Elite hiányzik (kereskedés, űrharc, sok bolygó) annak tényleg ott az Elire:Dangerous, de ha valaki felfedezni szeretne és bolygókra leszállni, idegen lényekkel találkozni akkor arra nem jó.
9.
9.
hedzsooo
#4: Én kíváncsia várom, bár szerintem is picit túlzottan nagy a felhajtás ennél a játéknál. Aztán persze meglátjuk, hátha aztán kellemesen meglepődök még
6.
6.
Dízel
#4: Én nem hiszek semmit, csak olvasok és tájékozódok, és eddig rohadtul nem derült ki h. hol tárolódnak a NMS-ba a bolygók és minden egyéb, és tudod miért, mert rohadtul nincs sehol sem leírva. Az elite-t nem probaltam, az lehet ugy működik, de itt semmi jel nem mutat rá. Egyszerűen véletlen generált dolgok vannak ami által "lehet" nem kell 100gb-os tartalom.
5.
5.
Necreon
#1: Nem értem miért sírja vissza mindenki az Elite-et és vár a No Man's Sky-ra amikor idestova másfél éve kint van az Elite:Dangerous, most már csak 25 euróért.
4.
4.
Necreon
#2: Aztán mit sejtet akkor neked, hmm?

Eszedbe ne jusson hogy alapvetően az engine-re van szükséged amivel a géped dolgozik, egyébként perzisztens és megosztott univerzum lévén minden a szerveren tárolódik. Komolyan, szerinted pl. az Elite 400 milliárd csillagrendszere ott van nálad valahol 14Gb-ban a winchesteren? Please...
3.
3.
Juha
#1: Én az elite2-t ismerem, emlékszem napokig szenvedtem, hogy leszálljak egy nagyobb, erősebb gravitációs vonzású bolygón. Sok-sok kísérlet után sikerült, gyorsan Save, erre kiderült, hogy nincs nálam telepíthető bánya... Mai napig élénken bennem van, hogy picit ideges lettem :)

Remélem én is, hogy valamikor lesz még hasonló játék, de egyelőre még nem tudott meggyőzni a NMS sem... Majd meglátjuk!
2.
2.
Dízel
az a 6 gb nem sejtet túl sok jót, még akkor sem ha mindent procedurálisan general a game...
1.
1.
psy123
ha az elite c64 hangulatát eléri a rengeteg felfedezni való bolygóval és a kereskedéssel, akkor végem lesz egy pár évre...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...