Hearthstone - érkezik a Frozen Throne-kiegészítő

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Blizzard bejelentette a Hearthstone következő expanzióját, a Knights of the Frozen Throne-t, amely a Lich Kingre és Northrendre fókuszál. A 135 új lap mellett kapunk ingyenes single player tartalmat is.

Az ígéreteknek megfelelően a Blizzard leleplezte a Hearthstone következő kiegészítőjét, a Knights of the Frozen Throne-t. Előkerül Lich King és Northrend jeges vidéke, amely más ismerős lehet a Warcaft III és a WoW fanatikusai számára.

Összesen 135 lapot tartalmaz az expanzió, köztük olyan Lifesteal-kártyákat, amelyek gyógyítanak minket, ha megsebezzük az ellenfelet. Kapunk Legendary Hero-lapokat is, illetve lecserélhetjük a hősünket egy módosított Death Knightra, amely új képességekkel rendelkezik.

Az egyik ilyen lap a Deathstalker Rexxar, amely hat manapontba kerül - ezzel egy ötpontos páncélra teszünk szert, illetve a Battlecry-képességgel két pontot sebzünk az ellenfél egységein.

A Knights of the Frozen Throne egyjátékos tartalommal is kecseget, ami sajnos kimaradt a legutóbbi kiegészítőből, a Journey to Un'Goróból. Egy sor ingyenes küldetést kapunk, köztük egy prológot, két szárnyat három főellenséggel, majd végül a Lich Kinggel is összecsaphatunk. A bevezetés végigjátszása után egy random Legendary Hero-lapot kapunk, míg az egyes szárnyak után is egy-egy kártyát. Ha mindent teljesítünk, egy kártyacsomag lesz a jutalmunk.

A Knights of the Frozen Throne valamikor augusztusban élesedik. A korábbi ajánlat ez esetben is él, azaz 50 dollárért 50 kártyacsomagot tehetünk zsebre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...