Újabb Windows Store-exkluzívok a Steamen

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 15.
  • Hír
Link másolása
A THQ Nordic és a Microsoft még a Gamescomon egyezett meg Windows Store-exkluzív játékok dobozos terjesztéséről és Steamre költöztetéséről. Egyelőre öt játékkal indul el a közös munka.

Úgy tűnik, a Microsoft is belátta, hogy hosszútávon nem lesz esélye felvenni a versenyt a Steammel, így a korábban csak a Windows Store-on keresztül megvásárolható játékok közül most újabb ötöt költöztetett át a THQ Nordic felügyelete alatt a Valve boltjába, miközben a PC-s változatok dobozos kiadásainak forgalmazását is átengedte a THQ Nordicnak.

Az egyezséget még Kölnben, az idei Gamescomon hozták tető alá, aminek értelmében a ReCore: Definitive Edition, a Super Lucky's Tale, a Disneyland Adventures, a Rush: A Disney – Pixar Adventure és a Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection már Steamen is elérhető. Sajnos nincs arról információnk, hogy az egyezség további játékokra is kiterjed-e, de az biztos, hogy ezzel a Microsoft is beismerte, lényegében vesztett a Steammel szemben.

11.
11.
Heldengeist
#5: Nekem 4 van (+ a win store), a Steam automatikusan indul a rendszerrel, a Uplay akkor indul, ha Steamről indítok valami Ubisoft játékot, a GoG-ra gyűjtöm az ingyen szórt dolgokat és szinkronizálom a Steammel, de még soha nem indítottam el belőle semmit, az Origint meg végképp szinte sosem indítom el. A régi játékaik mennek csupaszon Steamről, az újak meg le vannak szarva. 6-7 éve nem csináltak semmit, ami akár csak ingyen is érdekelne.

#4: Versenyhez olyan szolgáltatást kell nyújtani, amit átcsábítja a felhasználót. A Steam "konkurensei" vagy ugyanazt nyújtják, vagy ugyanazt csak rosszabbul és nem fejlődnek. Engem pedig így nem vonz, hogy teljesen szétszórjam a játékkönyvtáram 5-6 különböző szolgáltatás között.
10.
10.
user101
Re-Core-nak örülök, ráadásul nagyon kedvező árcédulát kapott, szóval örvendjünk vala... Asszem ezzel ki is futott minden érdekesebb tétel az ms bugyrából ... :)
9.
9.
PaprikaJancsi
#7: Gamepass miatt azért jó, hogy van.
7.
7.
crytek
Nesze neked pc-s m$ $tore... Biztos döntögette a negativ rekordokat az eladás ott.. Szánalom.
Gears of War 1 Ultimate is jöhetne
6.
6.
zsocc-nrg
Ideje volt hogy a Recore-t kihalásszák a Windows Store-ból. És még kellemes árcédulát is kapott bár nem tudom Store-ba mennyiért vesztegették
5.
5.
Cooper911
#3: Nem bírja?
Nekem 6 launcher van fent de nem érzem rosszul magam.
Amúgy meg ha nem ilyen áron adnák a játékaikat lehet hogy a storeból is jobban fogyna.
4.
4.
leviske
#2: Azért egy kis versenyre szükség van.
3.
3.
PaprikaJancsi
#2: +1

Baromi szar, hogy vagy 4 launcher van a gépen.
2.
2.
hedzsooo
Na, mar csak pl. az EA + Uborka is felejthetne a kotelezo hasznalatat a fiokjuknak, + tehetnenek ismet minden cimet Steamre is, azzal is 1 picit none a kedvem venni toluk valamit vegre ujra. (Mondjuk nem sokat)
1.
1.
razipapi
Hála az égnek. Remélem az új Age of Empires IV is steames lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...