Pszichológiai thriller lesz a Martha is Dead

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Lelepleződött az olasz LKA csapatának legújabb játéka, a pszichológiai thriller nyomvonalán mozgó Martha is Dead. Ha esetleg nem ismerős a stúdió neve, akkor talán a The Town of Light kapcsán egyből beugrik, mire is számíthatunk.

Az LKA csapatának első játéka, a The Town of Light remek bemutatkozásnak bizonyult, az olasz stúdió pedig ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta. Legújabb fejlesztésük, a Martha is Dead ugyanis ismételten egy többrétegű narrációt követő, a valóságot a fikcióval összemosó, babonákra és pszichológiai alapokra felhúzott, szorongásban gazdag történet lesz.

A helyszín ezúttal Toszkána, valamikor 1944-ben járunk, amikor éppen javában tombol Európában a második világháború. Ekkor találnak rá egy felszentelt, megfulladt nő testére, akinek az ikertestvére nagyon nehezen dolgozza fel a veszteséget. Ráadásul az elhunyt lány egy német katona lánygyermeke, így a háttérben meghúzódó brutális gyilkosság mögött hamar felszínre bukkan a háborút övező rejtélyes folklór.

A játék valamikor 2020-ban jelenik meg, egyelőre nem tudni, milyen platformokra.

2.
2.
IcePyke
*Batman triggered*
#SaveMartha
1.
1.
crytek
Imádom a horror játékokat. Hála az indie-knek tonnaszám önlik. Bízom benne ,hogy az előd után ezt is magyarítja majd Patyek mester!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...