Destruction AllStars - ismerd meg a sztárokat!

  • Írta: gorien
  • 2021. január 22.
  • Videó
Link másolása
A Destruction AllStarsban mindenkinek az autója a fegyvere. Hogy tüzet okád, tüskéket lövell vagy hanghullámokat bocsát ki, az mindegy, a dolgod, hogy lezúzd a másikat. Az új előzetesen a kocsizúzó sztárok mutatkoznak be.

A Lucid Games járműzúzó játékát tavaly nyáron ismertük meg a PlayStation 5 várható kínálatának részeként, aztán pedig kiderült, hogy a konzol rajtjánál mégsem lesz ott. A Destruction AllStars most új előzetessel jelentkezett, amelyben a címben is emlegetett sztárok némelyikét vehetjük szemügyre.

A Destruction AllStars arénáiban világsztár bajnokok nyomják tövig a gázpedált, hogy különleges, harcra előkészített autóikkal elpusztítsák a többi játékost. Huszonnyolcféle járműben ötvennél is több eseményen bizonyíthatjuk, hogy mi vagyunk a legnagyobb fenegyerekek a világon – rajtunk kívül azonban tizenöt játékos szintén ezért a címért száll ringbe.

A Destruction AllStars februárban jelenik meg PlayStation 5-re, és a PlayStation Plus-előfizetők az első két hónapban ingyenesen szerezhetik be.

2.
2.
Őrnagy
Sem James Hetfield, sem Bruce Willis.
Így nem veszek PS 5-öt soha.
1.
1.
Nothing
Fortnite Rocket Twisted Hipster Metal League Racer...
Hát valószínűleg nem ez a játék lesz az, ami miatt egy szép napon beruházok majd egy PS5-re... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...