Ez történt a tegnapi Pokémon-livestreamen

  • Írta: szlav
  • 2021. február 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Izgalmas bejelentéseket kaptunk a Pokémon-franchise huszonötödik évfordulója alkalmából. Új trailert kapott a New Pokémon Snap, érkezik a Diamond & Pearl remake-je és egy vadiúj nyílt világú szerepjáték is készül már.

Megszokhattuk már, hogy a Pokémon-rajongók sosem maradnak hosszú ideig újdonságok nélkül, de a tegnapi livestream így is meglepően mozgalmasra sikeredett. A huszonötödik évfordulót ünneplő adás legnagyobb bejelentése egyértelműen a Pokémon Legends: Arceus volt. A 2022-ben érkező játék egy nyílt világú 3D-s szerepjátéknak ígérkezik, amely a Pokémon-univerzum távoli múltjába kalauzol el bennünket. Az ismerős Sinnoh-régióban kalandozva az lesz a feladatunk, hogy összegyűjtsük a hely összes szörnyecskéjét, hiszen csak így lehet majd teljes a világ első Pokédexe. A megjelenésre a jövő év elején számíthatunk.

Idén is érdemes lesz azonban visszalátogatnunk a Sinnoh-régióba, a japánok ugyanis bejelentették a Pokémon: Shining Pearl és Brilliant Diamond érkezését. Igazak voltak tehát a korábbi pletykák, tényleg remake-elik az idén 15 éves Pearlt és Diamondot, amelyek eredetileg Nintendo DS-re jelentek meg. A játékmenet és a tartalom marad a régi, de a látvány alapos ráncfelvarráson esett át.

Friss előzetessel jelentkezett a New Pokémon Snap is, hiszen nem csak a csatázásról szól az élet. Lental-régióban rengeteg pokémon várja, hogy lencsevégre kapjuk őket, a tökéletes végeredmény érdekében pedig különféle filterekkel, matricákkal és egyéb extrákkal turbózhatjuk majd fel a fotóinkat. A legjobb hír pedig az, hogy nem kell sokat várnunk a megjelenésre: április 30-án indulhatunk a felfedezőútra.

Ezek voltak tehát a huszonötödik évfordulót ünneplő Pokémon-adás legfőbb bejelentései, de ha szeretnétek ennél is többet megtudni a fent említett játékokról vagy esetleg érdekel benneteket, hogy milyen újdonságok várnak a mobiljátékok vagy a kártyajáték világában, akkor csekkoljátok le a teljes livestreamet:

2.
2.
zsocc-nrg
Diamond és Pearl remakeknek nagyon örülök (jöhetne a többi rész is ilyen újrázásban). Viszont a Legendsen van még mit csiszolni, mert nagyon fapadosnak tűnik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...