Premierdátumot kapott a Hawkeye-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Napra pontosan kiderült, hogy mikor rajtol el Hawkeye sorozata a Disney Plus kínálatában, amit egy új képpel is megfejeltek a készítők. Eközben Scarlett Johansson beperelte a Disney-t.

A Marvel Studios bejelentette, hogy november 24-én rajtol el a Disney Plus kínálatában a nyolcrészesre tervezett Hawkeye-sorozat. A készítők (és az Entertainment Weekly) jóvoltából egy új képet is kaptunk, amelyen Hawkeye (Jeremy Renner) és Kate Bishop (Hailee Steinfeld) szerepel: miközben Kate nagyban gyakorol, hogy átvehesse mestere helyét, a Bosszúálló egy hosszú túrára készül láthatóan.

Szintén az Entertainment Weeklyből derült ki, hogy a történet szerint Kate egy 22 éves Hawkeye-rajongó lány, aki egyszerre idegesítő és elbűvölő. A sorozat részint az ő és Hawkeye kapcsolatára fókuszál majd, és azt is látni fogjuk, hogy mennyi bonyodalmat okoz a szuperhősnek. A Hawkeye-ban egyébként Florence Pugh is feltűnik majd - hogy miért, arra a Black Widow ad választ.

Eközben Scarlett Johansson beperelte a Disney-t

Apropó, Fekete Özvegy: a karaktert alakító Scarlett Johansson a minap beperelte a Disney-t (via The Wall Street Journal), méghozzá azért, mert az önálló filmje párhuzamosan debütált a mozikban és a Disney Pluson. A színésznő szerint a szerződésében biztosították arról, hogy az anyag moziexkluzív lesz (jórészt a fizetése is ezen alapult), a Disney pedig nem volt hajlandó újratárgyalni azt, így 50 millió dollárt bukott.

A Disney szerint ők mindenben a Johanssonnal kötött szerződésnek megfelelően jártak el, a Disney Plus-premier pedig jelentősen kibővítette a színésznő pénzkereseti lehetőségeit.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...