Marvel's Avengers - Wakanda, jövünk!

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 30.
  • Letöltés
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Marvel's Avengers következő nagyobb ingyenes frissítése, amely Wakandába kalauzolja el a játékosokat a Fekete Párduccal a főszerepben.

A Square Enix és a Crystal Dynamics bejelentette, hogy augusztus 17-én érkezik meg a Marvel's Avengers következő ingyenes frissítése, a Black Panther: War for Wakanda. A DLC Wakandába viszi el a rajongókat a Christopher Judge alakította Fekete Párduccal a főszerepben, és két új főellenfelet, a Birnin Zana Outpostot, egy Drop Zone-t és további Threat Sector-missziókat hoz magával többek között.

Augusztus 16-án, magyar idő szerint 19 órakor újabb War Table-adással jelentkeznek a fejlesztők, ahol alaposabban is bemutatják a kiegészítőt, addig is a PC-s, a PS4-es, a PS5-ös és a stadiás játékosok figyelmébe ajánljuk az ingyenes hétvégét, aminek a keretein belül augusztus 1-ig kötetlenül nyúzhatjuk a Bosszúállók videojátékos kalandjait. Ez idő alatt több időszakos esemény, illetve akció is elérhető: 400 százalékkal több tapasztalati pontot gyűjthetünk, mint általában, 50 százalékkal olcsóbbak a játékbeli Marketplace holmijai, és visszatér a Tachyon Anomaly is.

1.
1.
hedzsooo
"...400 százalékkal több tapasztalati pontot gyűjthetünk, mint általában, 50 százalékkal olcsóbbak a játékbeli Marketplace holmijai, és visszatér a Tachyon Anomaly is..."

Hát, pontosan így képzeltem el durván 20-30 évvel ezelőtt a jövőbeli legrosszabb játékokat! XD

Mekkora jó karakerek, rengeteg jó történet, stb.-stb., aztán videójátékokból csak ilyen maszlagokat tudnak összehozni belőlük... Persze a cím maga bizonyára elég darabot elad így is belőle, akkor meg minek is több/jobb tartalom mögé...

Mondjuk igaz ez más Franchise-okra is sajnos de kár hogy a marveles játékok java is eddig így végezte szinte kivétel nélkül mind
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...