Öt éven át kapunk tartalmakat a Dying Light 2-höz

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 15.
  • Letöltés
Link másolása
A Techland a Twitteren erősítette meg, hogy a Dying Light 2: Stay Human a megjelenése után sem marad magára, a csapat ugyanis garantálja, hogy további öt teljes évig kapunk majd különböző tartalmi kiegészítéseket.

Ha esetleg nem lenne elegendő, hogy a Dying Light 2: Stay Humanbe akár 500 órányi játékidőt is bele lehet majd tenni, akkor van egy újabb jó hírünk a számodra. A Techland ugyanis a Twitteren megerősítette, hogy a premier után sem hagyják magára a játék rajongóit, akik további öt éven kapnak majd új eseményeket, helyszíneket, küldetéseket és sok más egyéb izgalmas apróságot, köztük a történetet kiegészítő DLC-ket is.

A Techland új játéka PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re érkezik február 4-én. Felhős formában a Switchen is elérhető lesz.

16.
16.
crytek
#14: Na megjött a másik megmondó máttyás... Már megénekeltem hogy játékért azért nem fogok fizetni mert később úgyis ingyenre tudom kihozni akkor meg miért adjak érte pénzt?? Konzolokat nem lehet ingyenre kihozni ezért azokat meg kell venni..
A spórolásomnak meg már korábban leírtam most érett meg a gyümölcse..

#15: Soha nem veszek se premierkor se máskor. Majd ha utánam dobják vagy valamit leszednek a storeból és akkor muszáj lásd pl driveclub.. Minden lesz egyszer game pass/live gold/ bundle/ ps+ / ingyen osztás áldozata szóval én tudok várni :)
15.
15.
shatterhand
#4: Mármint premierkor ne vegyen. Az ember kivár, kicsit lemarad a premierekről, multizik addig és utana minden játékot minimum félaron be tud szerezni storen. 50-80 jatekom van ,de 90%a kb tuti 3000 alatt vettem. Totál felesleges premierkor megvenni bármit is 80euroert. Egy játék se ér ennyit, se több 100ezres videókartyát .
14.
14.
Blueberry
#9: Persze,ahoz zsugori vagy,hogy egy játékért rendes árat fizess,de te vettél 2 majd 200ezres konzolt csak úgy…
13.
13.
crytek
#11: demon's soulst tuti nem nyomtam és soha nem is fogom. Ezekkel én nem tudok játszani balfasz vagyok bennük. PC-n megvan a dark souls...kb 10 percig jutok benne és soha előrébb.. nem nekem találták ki ezeket
12.
12.
crytek
#11: Ezeket vittem végig csak.
Amikbe belejátszottam még:

Journey, Driveclub, Uncharted 1, God of War...
11.
11.
DragonBleacPiece
#9: Bocs, de ezt nem hiszem el hogy csak azt a 2 gamet játszottad rajta, tuti nyomtad a demon's soulst vagy valamit ami eddig kimaradt. Meg te szereted az autós játékokat nem? Ott a gran turismo is psen.
10.
10.
Darksiders84
#9: Na ne már ,így tekinthetően csalódást okozól Te is
9.
9.
crytek
#8: Csak vettem mert állítólag ez a menőség mértékegysége.
Váltani nem váltottam sehonnan ,mert eredeti ps-em sosem volt és lecserélni se cseréltem semmit. Azóta is a Series X pörög..

Abzu és a Hidden Agenda lett rajta kimaxolva de december óta csak porfogó
8.
8.
Darksiders84
#7: Nem sajnáltál annyi pénzt kiadni érte amikor a játékok ára is elég magasak bár igaz használtan hamar esik ,de neked aki mindig emlegeti az ingyenességet vagy minimális aprópénzes árakat . Picit fura , hogy váltottál ,vagy a Ps+ ajándékok miatt érte meg az a 15 cím ?
7.
7.
crytek
#4: Már nem veszek mivel van ps5
6.
6.
zsocc-nrg
Szerintem ebben semmi meglepő nincs azok után, hogy az első részt példaértékű módon még most is támogatják pedig 2015-ös játék :) Rongyosra játszottam úgyhogy várom szeretettel az új részt
4.
4.
FURY380
#1: PS-t akkor inkább ne vegyél, a 80€ játékoktól tuti felakasztanàd magad.
2.
2.
markoci555
kérdés milyen az a tartalom... olyan hazguság mint az 500 óra vagy normálisabb dlc-t is kapunk?
Elsőnél tele van idióta kinézetekkel meg fegyverekkel, egyetlen story dlc lett hozzá csinálva, meg az a nemtom már milyen mód, de a Hellraid-ről ne is beszéljünk...
1.
1.
crytek
Akkor majd 7-8 év múlva a platinum editiont 10 euro alatt cd keysről...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...