Saját PS5-csomagot kap a God of War: Ragnarök

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 13.
  • Hardver
Link másolása
A Sony természetesen igyekszik alaposan felkészülni, és a God of War: Ragnarök érkezését is megfejeli egy PlayStation 5-csomaggal.

Habár a God of War: Ragnarök cross-gen játék, a Sony nyilvánvalóan szeretné, ha minél többen játszanák PS5-ön a címet. Erről árulkodik például, hogy Amerikába látványosan több konzol érkezett a boltok polcaira mostanában, mint korábban, most pedig beesett egy trailer, amely a szokásos PS5-extrák mellett azt is beharangozza, hogy egy konzolcsomag részeként is benevezhetünk majd a játékra.

A bundle a már szokásosnak mondható kiszerelésben és árazásban érkezik november 9-én, az új God of War megjelenésének napján: korábban a Horizon: Forbidden West kapott ilyen pakkot, legközelebb pedig a Call of Duty: Modern Warfare II fog. A csomagban egy lemezmeghajtóval szerelt konzol találunk, valamint a God of War: Ragnarök letöltőkódját - sajnos a nemrég bemutatott God of War-kontrollert továbbra is külön kell megvásárolnunk.

4.
4.
HMoody
#3: Gondolom, a forint árfolyamról a Sony tehet...
3.
3.
nemfontos
Amennyibe most kerül ez a gép... egy ismert konzol boltban a csomagok ára már a 300 -at is eléri. A "hülye nem vagyok" boltban olcsóbb ennél, de még így is sok.
Gow -os változatban még több lesz.
2.
2.
Fémsas
Na nem tudom ezen mit lehet bőrlehúzásnak nevezni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...