Év játéka kiadást kap a Cyberpunk 2077 is

  • Írta: szlav
  • 2022. december 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár a Cyberpunk 2077-et két évvel ezelőtt nem feltétlenül neveztük volna az év játékának, mára könnyen kiérdemelte ezt az önjelölt titulust. A legteljesebb kiadás érkezésére a Phantom Liberty megjelenése után számíthatunk.

Zavarba ejtően hepehupás start ide vagy oda, mára a Cyberpunk 2077 pontosan azzá a játékká vált, amire a megjelenésekor számítottunk. A jövő pedig izgalmas a CD Projekt RED futurisztikus szerepjátéka számára, hiszen idén ősszel bemutatkozott a V történetének első és egyetlen nagy sztorikiegészítője, a Phantom Liberty, amelyet a minden extrát tartalmazó Game of the Year Edition követ.

Ezt pedig nem más, mint a CDPR elnöke, Adam Kiciński árulta el a vállalat legfrissebb befektetői konferenciáján. Világos, hogy a The Witcher 3 komplett kiadása remek precedens volt üzleti szempontból, így ezt a modellt követi majd a Cyberpunk 2077 is. A különbség csupán az, hogy a lengyelek már nyíltan és világosan elárulták, hogy a Phantom Liberty lesz a Cyberpunk egyetlen nagy, fizetős expanziója, ellenben a The Witcher 3 Hearts of Stone és Blood and Wine csomagjaival.

"Ez a dolgok természetes rendje. Így tettünk a The Witcher 3-mal is, amely mindkét kiegészítője után végül az Év játéka kiadásként jelent újra meg, és azóta is így van a piacon. Ugyanez várható a Cyberpunk 2077 esetében is". - magyarázta Adam Kiciński.

3.
3.
crytek
Ha szerencsénk van ez az utolsó kiadása... techlandtől tanulhatnának pedig.. :)
2.
2.
br1Koo
#1: Az hogy bizonyos emberek nem tudják a goty kifejezés jelentését nem jelenti azt, hogy annak a kifejezésnek nincs egy helyes jelentése. Ugyanígy az hogy jóskapista mindenre azt mondja hogy meta mert tetszik neki a szó még nem jelenti azt hogy annak nincs egy jelentése több ezer helyett.
1.
1.
Doomsayer
Jópár éve a teljes (minden DLC, Season Pass, stb) kiadásokat majdnem minden kiadó GOTY-nak hívja, nem? Arkham játékok, Fallout, Borderlands összes része, stb stb stb
Sőt, mi gamerek pár éve minden teljes kiadást GOTY-nak hívunk, akkor is, ha mondjuk complete, vagy ultimate edition a címe és olyan sem sűrűn volt még, hogy a GOTY az előtt jelent volna meg, hogy bármi extra tartalom lett volna a játékhoz...

Engem végül is nem zavarna, ha a sajtó néha egy hullámhosszon, vagy szótáron lenne azokkal, akiknek a tartalmat készítik :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...